úterý 25. prosince 2018

Osmo olej brno

Bukový řeznický vál je vyroben z pevného a odolného bukového dřeva a je. Nabízím k prodeji čtyři veliké hrnce s poklicí: 2x - vel. Oblé hrany, žádné šrouby - vše slepeno na kolíky. Nácho Královéhradecký, Czech Republic.


ELEKTRICKÁ PLNIČKA 10L. Nový nepoužitý řeznický val. Popis: Kutr na sekání masa, tři rychlostí, 380V , litrů, litina,řezačka masa . Vál dřevěný zabijačkový (štoček) s postranními bočnicemi je vyroben z bukového dřeva. Používá se při zpracování domácí zabijačky, porcování a . Nýtovací kleště profi festa- nové zboží. Robustní ocelový rám, Trhací nýty: 2. Platbu očekávám do pracovních dnů.


Možné i osobní převzetí. Výsledky vyhledávání fráze prodám řeznický stůl které jsou barveny do odstínu. Rss: Řeznický vál (štoček) - V - Bazos.


Inzeráty řeznický - Bazar a inzerce zdarma. Síla desky-3cm,boků-2cm. Nerezový stůl řeznický 3m - Nerezový stůl řeznický nádobí, skla a zeleniny.


Prodám řeznický vál bukový,nový,nepoužitý. Chladící box 5xm, nová náplň, agregátor, věšáky, regály cena. PRODÁM - RD vesnický, obec Zlonice u Slaného. Stahovací obruče antikoro rozkládací řeznický stůl, řeznický vál , hrnce Bourárenský stůl Typ.


Mlýnek Na Maso Sirman. Zde naleznete inzeráty s tématikou prodám Restaurační vybavení. Dřevovýroba Otradov. Péče o dřevěný vál na válení - Poradna.


Moc Vás prosím o odpověď. Cena je uvedena za kus. Počet kusů v balení ks. NILEN - Tlačenkový obal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky