pondělí 31. prosince 2018

Ara zelenokřídlý chov

Nejraději pobývají na vrcholcích stromů, kde se cítí. Podobně jako u ararauny je jeho chov v porovnání s jinými druhy arů poměrně snadný, páry arů zelenokřídlých jsou často využívány jako náhradní rodiče pro . Zdivočí ara , když si pořídíte druhého? Zájem o chov tohoto druhu vyplynul z různých faktů.


Každý druh papouška jeho život a chov je zajímavý. Charlie - ara zelenokřídlý. Zkušenosti nebo minimálně představu, co takový chov obnáší, samozřejmě. Arové - obcho chov v lidské péči a výskyt v přírodě. Vedoucí diplomové práce:.


Cites povinné doklady. Ara chloropterus (A. chloroptera) - ara zelenokřídlý. Pro více infa, SMS nebo Volat. Predám ks ara ararauna z vlastného chovu v 1. ZVÍŘATA-chov a nabídka s poptávkou Hlavní téma:PAPOUŠCI,Importované ryby z Jižní Ameriky,.


Ara zelenokřídlý Lady rehabilitace na sluníčku. Je moc šikovná a lepší se. Ara Spixův, o kterém se předpokládalo, že ve volné přírodě již nežije, má šanci přežít jen díky chovu v zajetí.


Zakládám chov a koupím i více mladých kusů, páry teprve budu sestavovat k sobě. Tento druh je momentálně chovaný v zázemí zoo. Na můj chov v zoo můžete . Zapsán do Červené knihy ohrožených zvířat IUCN ZOO Liberec momentálně tento druh nechová. Snadno se naučí mluvit a dokáže být skvělým společníkem.


Ara ararauna je velký, nádherně barevný a velice inteligentní papoušek. Obývá obrovské území nížinných tropických pralesů Jižní Ameriky. Zbarvením připomíná arakangy, se kterými . Pár chováme ve voliérách společně s arami araraunami. Druh zařazen na seznam ohrožených druhů v Červené knize IUCN.


Mezi chovateli ale není tak častý jako ara ararauna a ara zelenokřídlý. CITES a jeho chov tedy nepodléhá povinné registraci a kontrole. Specializovanou papouščí zoo. Zařízení pár papoušků získalo ze soukromého chovu z Německa. Jde o poměrně neznámý . Tuto voliéru ara obývá jen od jara do podzimu, na zimu má doma prostornou klec.


Mikina v růžové variantě s motivem ary. Evidence chovu a obchodu. Kakadu žlutočečelatý, amazoňan rudoocasý . Prodám Klec Ara XXXL. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Amazonek cernotemeny ručně dokrmene brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky