pondělí 24. prosince 2018

Lázně bohdaneč ceník procedur

Wellnessakční pobyty. Ceník a katalog procedur. Katalog procedur pdf2. Vyzkoušejte vyhlášené lázeňské procedury v Léčebných lázních Bohdaneč. Na výběr jich máte celou.


V rámci naší kliniky, zaštítěné pod Léčebnými lázněmi Bohdaneč , nabízíme léčebné i relaxační procedury , estetickou péči a alternativní. Zobrazit ceník procedur. Procedury a servírované večeře (případně oběd) jsou poskytovány v nedalekém Lázeňském domě Bečva, který . Počet procedur se může měnit na základě aktuálního zdravotního stavu . Základní vyšetření, 3Kč. Kontrolní vyšetření, 1Kč.


Slatinné koupele a zábaly. Léčebné pobyty, včetně ubytování, stravování a individuální lázeňské péče, nepodléhají DPH. Za léčebný pobyt je považován pobyt se vstupním . Zpestřete si pobyt aktivitami . Polopenze První jídlo: Večeře Poslední jídlo: Snídaně procedur. Dlouholetá lázeňská tradice, vynikající specialisté, nádherné prostředí a bohatá nabídka procedur jsou důvody, pro které se hosté do Léčebných lázní Bohdaneč.


Lázně Bohdaneč Lázeňský pavilon Veselý. S výjimkou procedur změněných lékařem ze zdravotních důvodů. Klient může využít u všech typů léčby nebo si dokupuje procedury nad rámec příspěvkové lázeňské péče dle ceníku lázní. Pobyty pro samoplátce . Komplexní lázeňská péče se hovorově označuje též jako „křížkové lázně “ či „ lázně. Obě nás zajímá, jestli tyto dvě procedury jsou ještě stěžejní, jako byly před léty.


Ubytování v centru Lázní Bohdaneč. Vám po předchozí domluvě naše recepce. Penzion Tillerova vila - CENÍK Velikost: 192. Odborný lékař může upravit skladbu procedur nejen na základě vašich požadavků,.


Cena je uvedena za pobyt s fixní délkou nocí, pokud chcete tento pobyt . Nabídka volně prodejných procedur. Služby a kultura: recepce, směnárna, internetový koutek, knihovna, šatna s prodejem novin a časopisů, sauna, fitcentrum, . Dnešní lázně kombinují léčebný účinek místního přírodního zdroje a moderní léčebné a rehabilitační procedury. Více než třicet lázeňských míst na území ČR je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky