pondělí 31. prosince 2018

Obklady olomouc na šibeníku

Navštivte naši vzorkovou prodejnu v. Firma je prodejcem široké palety technických plastů, strečových a bublinkových fólií, . Nabízíme obklady , dlažby a vybavení do koupelen, dlažby na terasy, velkoformátové obklady a dlažby i mnoho dalšího. Pro každého nalezneme ideální řešení. Nabízíme keramické obklady a dlažby Ragno, Monocibec, Century, Naxos a Rako, vodovodní baterie Fiore, sanitární . Nabízíme také obkladačské, podlahářské a topenářské práce či elektroinstalace a vodoinstalace. Nabízí téměř 1bytových jednotek v rámci 3 . A s terasou, Nový Šibeník , ul. Samozřejmostí je možnost výběru barvy podlah, obkladů v koupelně apod.


Výhodou projektu je možnost uhradit na počátku pouze. Obklady v koupelně a na WC - obklady Porcelanosa v koupelnách do výše m, na WC do výše m. Detail prodejnyDetail. Elite real service s. Prodáno již bytů! Plastové podlahy, podlahové, střešní krytiny a obklady stěn.


Olomouc , Pavelkova 2. Provádíme rovněž montáže cihlových obkladů , které patří k často používanému venkovnímu obložení . Telefon: 57221. Obchodní zástupce: František Taťák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky