pondělí 31. prosince 2018

Dřevoobchod zlín

Dřevoobchod zlín

Tento držák je vhodný pro . Výsledky vyhledávání pro houpackovy - hak -na-hranol-90x90x4-mm. Hák houpačkový s vrutem 5x140mm Nerez A ks, 18Kč, 14Kč, 10Kč, 18Kč. Domů ESHOP Železářství Spojovací materiál ostatní hák houpačkový M8x86mm Zn (10ks). Houpačkový hák 1ks American Premium. Momentálně nedostupné.


Dřevoobchod zlín

Dětský zahradní nábytek. Kvalitní galvanizované houpačkové háky. Skladem více než ks. Povrchová úprava zinek bílý. Rozměry:90x90x1mm. Upevňovací otvor mm. Balení neobsahuje vruty. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Příslušenství pro dětské hřiště nebo houpačku, objednávejte přímo s naší báječnou dětskou houpačkou! Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pro vyhledání použijte filtr. Závěs k houpačce typu premium je vyroben z žárově galvanizované oceli o vysoké odolnosti. Vhodný pro upevňení dřevěných prvků s kruhovým a čtvercovým . Dům a zahrada - Houpackovy hak bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dvojitý houpačkový hák vrut.


Dřevoobchod zlín

Se závitem do dřeva, certifikát TÜV, splňuje Evropskou normu . K nosnému trámu se připojují vruty s hlavou (nejsoou součástí dodávky). Průměr otvoru pro připevnění 15mm. Sonepar Elektro WebShop - elektrotechnický velkoobchod Sonepar . Porovnání nabídek houpackovy hak v českých internetových obchodech.


Nejlevnější houpackovy hak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky