čtvrtek 27. prosince 2018

Hliníková clona na přední sklo

Na předním skle můžete ochránit clonu jejím uchycením do předních dveří za zajišťovací oka. Clona na čelní sklo , ALU 150xcdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Všité válečky v chlopních znemožňují vytažení clony ze zavřených . Sluneční clona je určena k použití na přední , nebo zadní okno stojícího automobilu. Odráží sluneční paprsky.


Clona SUN-ICE na čelní sklo ALU 1x 70cm . Hliníková clona na přední sklo , 1x cm. Velká clona na přední okno s hliníkovou vrstvou o rozměru 2x cm. Snadné připevnění: položte clonu na přední sklo a připevněte ji pomocí přísavek. Clonu lze jednoduše a rychle umístit na vnitřní straně čelního skla. Clona je skládací, takže ji lze prostorově.


Pro snadné uskladnění lze clonu jednoduše srolovat. Ochranná fólie na čelní sklo automobilu. Alu clona na čelní sklo. Položka byla přidána do Vašeho nákupního seznamu.


Fólie proti námraze - ochrana čelního skla proti námraze skladem na autodoplnky-prodej. Internetový obchod s. Použití: přední sklo chrání proti ledu v zimě a před teplem v létě. Clona na přední okno s vrstvou hliníku, zesílené provedení, s celkovou tloušťkou mm, zajišťuje vyšší odolnost vůči poškození.


Lze je připevnit buď na přední sklo , kde se používají, pokud auto stojí na slunci, nebo na boční sklo , kde odstíní zadní sedadla vozidla. Nevíte, jaké stínítka do auta . Clona sluneční na čelní sklo ALU stříbrná. Tohle zboží máme odzkoušeno.


Tormo - clona na přední sklo. Koupil jsem ji tenkrát v Lidlu za pár kaček a když ji dám na sklo a kraje. Barevná hliníková clona na přední sklo auta se přísavkami. V létě dokonale omezí zvyšování teploty ve . Clonu na přední okno koupíte v každém obchodě s autopotřebami.


Clonu není potřeba nijak upravovat,konce jednoduše přivřete do předních. Zimní clona na čelní sklo ALU 1x 85cm 2mm SUN-ICE MAX - tuning-in. Clona kryt před sluncem nebo mrazem na čelní sklo. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete.


Obsah balení: 1x clona na čelní sklo. Technická specifikace. Velikost 1x cm. Učeno pro dodávky a větší vozy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky