pondělí 17. prosince 2018

Prodám plastovou skruž

Prodám skruž se schůdkama. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů skruž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Plastové studniční skruže - inzerce, prodám.


Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové . Další rozměry a informace na uvedeném e-mailu . Především průměry 7 8 a 1cm. Dobrý den, prodám plastové studniční skruže a víka.


Uvažovali jsme, že na ni dáme skruž , ale betonová má přes 4kg (potřebujeme tak m na výšku). Takže bychom dali plastovou. Nemohu ji ale na internetu . Poklop na skruž, je poklop vhodný na zakrytie plastovej.


Na sklade, doručenie do. Cena za kus 500kč Rozměry: 2ks délka 1m, průměr 93cm,. Vnitřní průměr 8mm a výška 7mm tloušťka stěny mm. Nabízím použité betonové skruže viz. Skruže jsou nové nepoužité.


Více informací a kontakt. Betonovou skruž o vnějším průměru od 80cm - do maximálně ! Rozměry a další informace na uvedeném e-mailu či telefonním čísle. Spolupráce: Renovace a rekonstrukce strojů. Nemovitost je v přijatelném technickém stavu, okna plastová , koupelna s. Polystyrény, tepelné izolace Betonové výrobky - dlažby, skruže , obrubníky.


OBLEČENÍ Nenáročné mamince prodám ks oblečení na chlapce (vel – 86) , zimní bunda, trika, body,. BAZAR, Betonová skruž , betonová dna a betonová přechodová skruž -kónus - nová! Nová kuchyňská linka, plastová okna, koupelna se sprchovým koutem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky