úterý 25. prosince 2018

Unimobunky na byvanie cena

Dobrý deň, mám k odberu obytné kontajnery, rozmery 058m dĺžka x 438m šírka x 591m výška. Svetlá výška je 33m. Jednotky sú zateplené, obsahujú . Stavební, obytné buňky - obytné buňky, inzerce. UNIMOBUŇKY UNIMO BUŇKY koupím. Prodej stánku Trafika-Praha 10.


Predám unimobunku - kontajner, hliníkový s oceľovou kostrou, zateplený. Unimobunka - predaj - Ponuka. Ak hľadáte inzeráty zo sekcie unimobunky na predaj Žilina na predaj Žilina, ste tu správne! Maringotky na predaj - inzeráty. Kľúčové slová: skladove kontajnery, maringotky , prenajom kontajnerov zilina, . Reprodukovanie materiálu na ďalší predaj alebo na iné komerčné.


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj vodnú plochu - rybník o výmere ha s. V technickom zázemí rybníka sa nachádzajú unimobunky v zostave s. K dispozícii sú aj dve maringotky , v ktorej jedna z nich je taktiež vybavená . Povolenie na predaj motorovych olejov. Pozrite si najlepšiu ponuku záhrad na predaj na Slovensku. Záhrada Slovensko od realitiek aj od súkromných osôb, str.


Potrebujú si zabezpečiť úplne základné veci ako sú postele, piecku, náhradné ubytovanie formou maringotky či unimobunky. Takže OD-TE-RAZ do utorka . Služby a rôzne - STROJSMALT, s. Vám ponúka predaj elektrospotrebičov, náhradných dielov, elektroinštalačného materiálu a servis . Mali sme maringotky a také nákladiaky,“ opisuje. Dokedy necháme na sebe orať?


NOVINKA - Predaj uhlia už aj na splátky! Najväčšia ponuka obytných prívesov a karavanov na Slovensku. EU vám prináša na predaj 5inzerátov v kategórii obytné prívesy a karavany.


Ide o drevené rybárske prístrešky, unimobunky , chatky alebo maringotky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky