pondělí 31. prosince 2018

Bezdušový ventilek

Vyměnitelný ventilek s gumovou základnou, která zaručuje dokonalou těsnost mezi ventilkem a ráfkem. Balení obsahuje: 1ks rozebíratelný ventilek , podložky, . Ventilek úplný bezdušový s čepičkou. Citigo, Felicia, Fabia, Fabia Octavia, Octavia Superb, Superb Yeti, Roomster, . Lze použít i na jiné ráfky v závislosti na jejich profilu.


Výměnný vnitřek ventilku.

Při nákupu tohoto zboží získáte bodů do věrnostního programu! Dostupnost výrobku: skladem. Galuskový bezdušový ventilek do . DT SWISS hliníkový bezdušový (tubeless) ventilek.


Buďte první, kdo napíše . Roval rim-specific tubeless valves are designed to match our rim profiles and provide a better seal than previous generation valves. Mosazný ventilek pro bezdušová kola. NSL technologie pro lepší proudění vzduchu.


Kulatá podložka s gumovou hranou pro.

Zcela nové černé ventilky s drážkou pro těsnění a jednoduchou instalaci bezdušových pneumatik. Několik barevných provedení, dvě délky ventilku. Stačí však letmý pohled na bezdušový ventilek a musí být každému jasné, že rozdíl mezi ventilkem na duši a tímto není velký, ba naopak, není . Mavic pro bezdušové ráfky Mavic od r. Centrální sklad zboží se nachází na našem centrálním . NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ.


Nebyl zatím přidán žádný názor. Univerzální design ventilku perfektně těsní všechny profily ráfků. Bezdušový ventilek Weldtite 55mm.


Sada obsahuje ventilek s těsněním, matičkou, čepičkou a klíčem pro dotažení ventilku. Mitas pro bezdušový systém Tubeless Supra sada obsahuje ks galuskových ventilků s těsněním a ráfkovou matkou dále 1ks. Token bezdušový ventilek (červená) od Token z kategorie Komponenty (Duše) koupíte v e-shopu Axit. Kovový MS 5AL pro osobní a lehká nákladní vozidla.


WTB Hliníkový bezdušový ventilek. O“ kroužek či kónické těsnění na bezdušový ventilek ? Všetky informácie o produkte Muc Off Tubeless Presta Valve KIT 44mm bezdušový ventilek ks červená, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie . Náhradní ventilek pro všechny typy bezdušových ráfků nebo pro konverzi běžného ráfku na bezdušový systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky