pondělí 24. prosince 2018

Plachta na kamion cena

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Plachta na náves-červená,XL code,úplne nová. Prodám novou plachtu nejen na auto, rozměry jsou 284x122x5.


Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů plachta. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Vyrábíme všechny typy autoplachet na pevné nebo shrnovací konstrukce nákladních vozidel, vleků a návěsů všech rozměrů. Tuzemské provedení - plachta má . Novú plachtu vám vyrobíme do hodin. Poškodenú opravíme na počkanie. Novou plachtu vám vyrobíme do hodin. Využitie tohto materiálu je všestranné, napr.


Naše cena s DPH: 21Kč. PLACHTY NA PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY. Krycí plachta na přívěsný vozík .

Dostupnost: Skladem v prodejně. Diky seriové vyrobě je cena PVC plachet výrazně nižší než lze docílit výrobou jednotlivých kusů na zakázku. Důležitou součástí našeho portfolia výrobků jsou také . Z pedie, otevřené encyklopedie. Autoplachty prémiové kvality. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání.


Bezplatná inzercia, naves plachta predaj a inzercia. Dá sa prerobiť aj na ľavú stranu. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing.


Pôvodná cena s DPH: 2€. Cena bez DPH v Kč: 48CZK. Sklad: Skladom vzorkovňa Sibřina Pr. Popis: přezka, kurtička na boční plachtu návěsu, starší ale plně funkční. Vyrábame a dodávame autoplachty pre všetky typy vozidiel, a to nielen autoplachty pre nákladné alebo dodávkové automobily, ale aj plachty na návesy, prívesy . Produkt: Upínací gumolano s háčkem.


Nevím co by řekla šéfová až by se pode mnou roztrhla plachta. A nikdo nikoho nenu tí lést na kamion. MAN na prodej od největších českých autobazarů,.


Náklad Česká republika - Rusko.

Výrobce modelu: WSI Měřítko: 1:50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky