čtvrtek 4. října 2018

Nástavkový úl 39x24 plánek

KOTVENÍ DO ZATEPLENÍ - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. Na českém stavebním trhu působíme od roku . Co se týká osazování hmoždinek fasádních, je postup se schématem, viz obrázeky pod článkem, kde se hmoždinky osazují do plochy desky a . V méně pevných materiálech tedy nemůžeme očekávat velké nosnosti. Běžné rozpěrné kotvy do betonu není možné použít ke kotvení do zdiva, . Pouzdrové a natloukací kotvy. Kovové kotvy do betonu, zdiva a sádrokartonu. Koelner KI-talířová hmoždinka s plastovým trnem pro upevnění tepelně izolačních desek z polystyrenu v kontaktním zateplovacím systému – ETICS.


Natloukací hmoždinka s plochou hlavou pro použití do plných stavebních. Kotva expresní pérová MEN do betonu a dutých porotherm cihel, pozinkovaná,. Fischer se nezapomnělo ani na kotvení do zdiva. Nylonová hmoždinka UX je jedinečný výrobek. Díky jeho tvaru a vlastnostem nemusíte jako montér znát detail.


Porotherm , Ytong, beton. Cihly z dutých cihel jsou nejčastěji zastoupeným typem cihel. Do cihel zasazujeme hmoždinky typu C, které na e-shopu máme zastoupeny v hojné míře,. S hmoždinka , N natloukací hmoždinka.


FFS, F-M šrouby do okenních rámů. FIS injektážní systém. S10J stavěcí šroub s hm. Pozor pri výbere vhodnej dĺžky hmoždinky do tehly má zasahovať.


Montáž: Při použití do dřeva předvrtejte otvor. Přitom by Ø vrtáku měl odpovídat Ø . SXS – výkonný specialista s expanzí do stran. Do těchto hmoždinek lze šroubovat jak klasické vruty, tak vruty samořezné s. Hmoždinka do dutin s vrutom pr. Kotvení fasádního polystyrenu talířovou zatloukací hmoždinkou do zdiva ( porotherm ytong), cena práce za mbez materiálu.


Vybírejte z kompletní nabídky hmoždinek do sádrokartonu, případně zvažte pořízení hmoždinek do polystyrenu, hmoždinek. Zateplovací hmoždinky s plastovým trnem je určená pro kotvení tepelné izolace, do dutých a štěrbinových cihel. Rozdílná tloušťka stěrkové vrstvy a tepelný most hmoždinky pak může vést k jejímu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky