čtvrtek 4. října 2018

L a v polycarbon s r o české budějovice

L a v polycarbon s r o české budějovice

Prodáváme polykarbonát, polykarbonátové desky, plexisklo a trapézové desky. Provádíme montážní a prosklívací práce z polykarbonátových . Prodej plastových polotovarů. Nemáte přístup k firemní prezentaci, protože vložené údaje zatím nebyly zkontrolovány auditory Tržiště.


L a v polycarbon s r o české budějovice

LAV - polycarbon - FTP Plastics, s. ABC Českého Hospodářství . Budějovice - České Budějovice 3). Zastřešení bazénu, Články. Aktuální i úplný výpis firmy L. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Obory činnosti: Výrobky z plastů. Právní forma: společnost s ručením . Předmět činnosti společnosti FTP Plastics, s. V rámci fúze sloučením dochází k zániku společnosti L. Hlavní těžiště činnosti je v oboru prodeje a zpracování polykarbonátových desek, tedy . Przegląd biznesu w Czechy: kontakty, adres, data rejestracji, raporty i więcej.


Jeden z adresów: Ceske Budejovice Czech. LAMINEX, akciová společnost . Střední škola zemědělská a mechanizační. Plastové ploty a výrobky z plastu je možné zhlédnout a koupit v eshopu a také přímo na adrese: L. Technical plastics wholesale including assembly and installation. CZK 106thousand.


L a v polycarbon s r o české budějovice

Kategorie : Sklo, skleníky, apod. Jsme výrobce těsnění, zejména automobilováho, ale také poskytujeme kompletní . Pracovní úvazek: Název firmy: L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky