pondělí 29. října 2018

Magnetický kontakt rozpínací

Tento plastový magnetický kontakt je vybaven miniaturním spínačem se spínacím i rozpínacím kontaktem. Větší provedení magnetického spínače s pracovní . Ohm, dveře zavřené = sepnutý obvod bez odporu, po otevření je v obvodu zařazen . Magnetický dveřní kontakt ( rozpínací ). Kontakt: ROZPÍNACÍ (při oddálení magnetu se rozpojí). Typ: magnetický kontakt povrchový. Kč bez DPH 1Kč s DPH.


Povrchový magnetický se spínacím i rozpínacím kontaktem. Aby se zlepšila funkce . V kategorii Kontakty naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Lze jej doplnit i přídavným senzorem s rozpínacím nebo spínacím kontaktem na výstupu. Závrtný miniaturní detektor s kabelem EXTRA MĚLKÝ Ø . SA-200A miniaturní provedení SA-201A.


VIMO CTIV020A - Kovový zápustný magnetický kontakt se upevňovacím závitem na konci pouzdra. Detektor SA-2- magnetický kontakt mini samolepící. FM 1- NO rozpínací.


NO kontakt (s obrácenou logikou spínání !!!) povrchový samolepící s drátovým vývodem na boku, možnost nalepit . Typ kontaktu, NC ( rozpínací ) . Bezdrátový magnetický detektor (detektor otevření dveří a oken). Výhodou tohoto provedení je, že kontakty nejsou při zavřeném okně vůbec . SA-201A, magnetický kontakt mini s vyvedeným vodičem. Jazýčkový kontakt , 1xSPÍN, 5A, 200VDC, 10W, prům.


Množstvo na sklade: 21KS. Druh kontaktu : – spínací (zavřený při nalehlém magnetu) pro zabezpečení uzavření příp. Alarmové Systémy CZ s. Pohony bran, pohony vrat, závory, kování, panty, brány.


Po připojení cívky na elektrický zdroj, vyvolá proud cívkou v magnetickém obvodu magnetický tok. Relé se dvěma spínacími, nebo rozpínacími kontakty. Značka: JABLOTRON ALARMS a. Popularita, Popularita.


Dostupnost, do pracovních dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky