středa 17. října 2018

Větrací mřížka se síťovinou

Větrací mřížka se síťovinou

Mřížka větrací krytka je na zadní straně opatřena síťovinou proti drobnému hmyzu. Je použitelná v exteriéru i interéru. Rozměr: 3x 3mm. Plastové a nerezové mřížky jsou vyráběny se síťovinou , dále pak větrací.


Větrací mřížka se síťovinou

Nerezové větrací mřížky i použitá síťovina jsou z kvalitní potravinářské nerezi DIN. Větrací mřížky se síťovinou všech velikostí a barev od předního výrobce Haco. Nabízíme kvalitní a spolehlivé mřížky za jedinečné ceny!


HACO větrací mřížka se síťovinou 150x2BÍLÁ. Skladem - více než ks. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Větrací mřížka se síťovinou

Tato kruhová plastová větrací mřížka je určena do míst, která chceme . Na zadní straně síťovina proti mušině. Materiál: Plast ASA . HACO VM 250x2K větrací mřížka 255x255mm, krytka, se síťovinou , bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 2mm.


Mřížku bez rámečku lze použít u horkovzdušných rozvodů. Použitelná v exteriéru i interiéru. Barevné provedení: bílá . Instalace: Nasadit do typizovaných trub, do stavebních otvorů (silikon). Kruhová větrací mřížka se síťovinou proti hmyzu, vyrobená z UV odolného plastu ASA k zakrývání staveních otvorů a odvětrávání prostor.


Větrací mřížka se síťovinou

Vhodná do exteriéru i . VĚTRACÍ MŘÍŽKA SE SÍŤOVINOU - KRYTKA. Hliníková ventilační a větrací mřížka se síťovinou , síťkou kovová AL, ALU, materiál : hliník barva : stříbrná hliník vnější rozměr : 125x125x10mm rozpětí šroubů . Mřížka , mřížky , větrací , a, ventilační, vzduchotechnická, krycí, ochranná, se, síťovinou , síťkou, kovová, hliník, ALU, na, pro, nasávání, vytápění, nasávací, větrání , . Obsahuje síťovinu proti mušíně. Aktivní plocha 220cm 2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a . D): 1x 1mm materiál: plast barva: hnědá.


D): 3x 3mm materiál: plast barva: bílá. Prodám ks nerezových větracích mřížek pr. Je vybavena síťkou proti hmyzu a přírubou pro snadné připojení k . Bílá větrací čtyřhranná ventilační mřížka rozměru 6x 4mm, bez síťky proti hmyzu, pro montáž na fasádu, se samotížnou gravitační žaluzií, kvalitní ABS plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky