čtvrtek 18. října 2018

Kokosová rohož s travním osivem

Výrobce: Interpont s. Slámo - kokosová mulčovací rohož s travním osivem 325g s PP ROLE x 50m. Ty menší balení jsou pouze ve verzi s travním osivem. S pozdravem Martin Rameš.


U tohoto produktu je možná pouze platba předem, protože rohože z důvodu čerstvosti travního semene.

Travní rohož s osivem EkoGrass Cotton 25m x 1m. Kokosová mulčovací rohož s travním osivem 325g s jutou na zpevnění svahů a zelené… 1Kč. Geomat K-P je kokosová mulčovací rohož ze 1 kokosu oboustranně. Rohože z kokosového vlákna jsou skvělým pomocníkem v zahradě.


Kokosová rohož neboli tkanina z kokosových vláken se využívá jako ochranný prostředek . Na trhu jsou dostupné i kokosové rohože „vše v jednom“ jako např. KP-F mulčovací rohož z kokosu – podklad z folie, ta nepropouští světlo . Používá se při zakládání .

Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et zpětné eroze, která se na svahu projevuje vznikem erozních rýžek a rýh. Přírodní protierozní kokosová geotextilie, vhodná k omezení půdní eroze ve svahu. Přispívá k lepšímu uchycení vegetace ve svahu. Dešťová voda spláchla travní semeno do dolní partie náspu a po celém svahu došlo k. Vegetační rohože jsou pásy s vegetací či osivem.


Na urovnáný povrch svahu s vrstvou živné půdy zasejeme požadované osivo. Travní osivo Barenbrug Universal kg vysoce kvalitní travní směs pro. Nad horním konncem svahu vykopeme rýhu, která bude ložem pro založení rohože. Obnova travních porostů regionální směsí. ZO ČSOP Bílé Karpaty, Veselí.


Položení pásů geotextilie - jutové nebo kokosové , buď ze svahu dolů nebo vodorovně. Osivo rovnoměrně vysejeme na povrch a mělce ho hráběmi zapravíme do půdy, pozemek lehce přivalíme. Od zásevu až do vzejití porostu pozemek opatrně a . Je vyroben z kvalitního kokosového substrátu, travního osiva , vybraných druhů rychle klíčících trav a dvou typů hnojiv obsahující živiny v minerální i organické . Rychlý zásyp je vhodný na opravu travních ploch, rychle zaceluje poškozené travní plochy, vyšlapaná.


Výplň koše z kokosu ø 30cm.

Základem těchto opatření je kvalitní travní porost doplněný keři a stromy. Průměrná životnost: měsíců Rohož ze směsi slámy a kokosu (50:50) zpevněná. Varianta S-JT je s travním osivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky