pátek 26. října 2018

Pir desky do podlahy

Desky z polyuretanové pěny, oboustranně minerální rouno. Použití: podlahy , vnitřní izolace. Dobrý den, určitě existují do podlahy nějaké PUR nebo PIR desky s podstatně lepší lambdou, než EPS.


Rozdíl mezi EPS a XPS je minimální, . PENB- kolik bude tedy TZ? JAKY TYP IZOLACE DO PODLAHY ? Roznášecí desku mohou tvořit velkoformátové desky např. Doporučeno pod podlahové topení a také pro zateplení stropů sklepních prostor.


PIR desky pro izolaci podlah s vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi, umožňujícími minimální výšku skladby podlahy. Vhodné i pro podlahové topení. Zda naleznete nabídku produktů na izolaci podlah. Použijte produkt Kingspan Kooltherm KPodlahová deska či produkt naší nejvyšší třídy, vakuovou izolaci Kingspan OPTIM-R, a to vše při splnění. Tepelný izolant pro aplikaci do podlah.


Proto jsme se rozhodli pro PIR , nejúčinnější izolační produkt na trhu. Izolační desky PIR na bázi polyisokyanurátu se řadí k nejmodernějším a nejúčinnějším izolačním materiálům. Materiál se dobře zpracovává a díky svým . Thermano jsou tepelně izolační desky s jádrem z polyizokyanurátu ( PIR ), které. Dobrý den, použití PIR izolace pod anhydritovou podlahu je samozřejmě možné.


Faktem je, že od doby kdy se vyrábí šedý polystyren, tak se PIR desky používají . PUR, PIR izolační desky. Nejprodávanější zboží v kategorii: 29KčPAMA PAMAtherm PIR izolace PIR 0tl. Nové PIR desky pro podlahu s deklarovaným součinitelem tepelné vodivosti. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Nabízíme zateplení šikmých a rovných střech, podlah a stěn dřevostaveb.


Pir desky do podlahy

PIR desky jsou v tomto případě oboustranně kašírované v hliníkové folii,. To znamená, že pokud izolant neabsorbuje do sebe teplo během dne, nemá co uvolňovat . Obvyklé je i použití desky z fenolické pěny do podlahy , docílí se tak. Izolace na bázi polyisokyanurátové pěny PIR je tvořena kombinací . Izolační desky Bachl PIR 0Alu fólie jsou vyráběny z polyuretanové pěny a finálně oboustranně potažené Alu fólií. Jsou používány zejména pro izolaci podlah.


Pevné čedičové desky Isover N se používají jako akustická izolace do podlah rodinných domů či případně jako akustická izolace svislých konstrukcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky