čtvrtek 18. října 2018

Hřebenový žebřík

Hřebenový hák, pojízdný z kategorie Příslušenství střešních žebříků pouze z kvalitního a bezpečného materiálu. Tým specialistů ZARGES. Hřebenová konzole JUMBO ke střešnímu žebříkuPro uchycení střešních žebříků JUMBO na střešní hřeben.


Střešní žebřík JUMBO. Vysoce kvalitní střešní žebřík. Použití pouze v kombinaci se střešním žebříkem. Pojízdný hřebenový hák s kolečky. Slouží k upevnění žebříku za hřeben, či jiné těleso.


Nabízíme střešní žebříky z lehkého kovu pro běžné sřešní sklony a povrchy. Ke všem nabízeným žebříkům a schůdkům nabízíme celou řadu užitečných doplňků, které Vám zjednoduší a zpříjemní práci a jejich použití. Distribuce a prodej stavebního příslušenství: střešní krytiny pro všechny druhy střech, solární systémy, zateplení budov a hydroizolace.


Hřebenové háky používat pouze v kombinaci se střešními žebříky. Hever ruční hřebenový BRANO Pro zvedání a manipulaci s břemeny nejrůznějších druhů pro montážní práce všeho druhu, zejména ve stavebnictví. Vhodne pro všechny typy žebříků.


Speciální hřebenová konzole, která umožní uchytit střešní žebřík od firmy JUMBO na hřeben střechy. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás . Krásná hřebenovka , spojující několik vrcholů Hrubého Jeseníku. Překračujeme mnoho můstků, k sestupu nám pomáhá několik žebříků , na mnoha místech . DRABEST Plastová patka 50xmm pro hliníkové žebříky. Proto je v případě potřeby nutné mít k dispozici skládací verzi hřebenového žebříku. Přikrývky a přehozy cz.


Navíc žebříky , schůdky a . Velikost: běžná část běžných modelů. K provozování webu používáme cookies. Cookies slouží k měření funkčnosti webu a tím zajišťujeme Vaši spokojenost.


Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, . Chci být informován o dostupnosti. ERGO Eurodach hřebenový a nárožní pás šíře 300mm tmavě hnědá. EXTENDER výsuvný teleskopický žebřík - m Peddinghaus. Zvedák hřebenový ocelový t Peddinghaus.


S pohyblivým ústrojím a . ERGO - Hřebenový a nárožní pás - celoolověný. Není opatřen lepicími páskami. Přilnavost zajišťuje olovo samo svou váhou. Tím pádem je umožněna montáž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky