čtvrtek 18. října 2018

Opravný vosk na nábytek

Nábytkové vosky jsou ideální pro opravu poškozeného povrchu nábytku. Jejich výhodou je, že mohou být použity i na . Vhodný pro opravu různých povrchů - dřevo, dýha, . Tvrdý voskový tme lvhodný k opravě středních a větších rýh, děr, škrábanců a promáčklin v interiéru. Tavný tvrdý voskový tmel na vyplnění a opravu děr, rýh, spár, poškození na povrchu nábytku,.

Pokud poškodíte nábytek z lamina, není třeba propadat panice. Stačí jen stará žehlička a ostrý nástroj na finální oříznutí. Opravné vosky König na lamino.


Pokud jde o větší oděrku, je vhodné použít tvrdý opravný vosk. Tmel na dřevo je tu proto, aby vaše parkety, obklady, nábytek , okna či dveře. Anebo tvrdý vosk HARTWACHS KÖ 14 který se hodí na středně namáhané.


HOLZ PROFIX 1ks - retušovací fix.

Univerzální světlostálý opravný vosk pro opravy a poškození drobných vad. Nezaměňte jej za měkký vosk , ten je určený na nábytek. Kromě vosku si připravte plastovou. Dále nabízíme tmel na dřevo a na parkety vodou ředitelný, Vosk měkký opravný skladem. Včelí vosk na dřevo - přírodní produkt pro ošetření nábytku a dřeva.


Chrání před vlhkostí a vůči atmosférickým vlivům. Měkký opravný vosk C(ořech, dub africký, dub černý, wenge) AKCE Sleva:. Najděte svůj nábytek. Ukázka opravy dýhovaného nábytku opravný tavným tvrdým tmelem. Renovační sada laku na nábytku.


DPH , plus náklady na doručení. Tento vosk je vhodný pro povrchy - dřevo, dýha, lamino a fólie. Novoryt měkký je opravný vosk pro opravu povrchu laminovaných desek, dýhovaných desek atd.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pokud používáte vosk jako leštěnku na nábytek ( lakovaný i nelakovaný), protřepejte obsah a naneste rovnoměrně měkkým hadříkem .

Nemusíte nikam chodit. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Konig, tavný tvrdý, tyčinka 8cm.


Pridať k obľúbeným Otázka na predajcuOdoslať známemuTlačiť. Základním sortimentem je veškeré kování na okna, dveře a nábytek – kliky, úchytky, zámky, vložky, panty, petlice, . U hlubších rýh lze použít včelí vosk nebo opravný tmel, který seženete v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky