středa 24. října 2018

Optický nivelační přístroj

Optický nivelační přístroj

Nivelační přístroje a latě. Optické nivelační přístroje. Legendární optika Leica v nivelačních přístrojích pro stavebnictví od oficiálního zastoupení Leica Geosystems. Klasický optický dalekohled četl na stupnici měřické latě milimetry . Provozní teplota, až, °C. Spolehlivé a přesné výsledky.


Přístroj nivelační optický. Bosch Home and Garden Quigo Plus, dosah (max.): m, Kalibrováno dle: bez certifikátu. Sada pro nivelační práce AL GVP. Mimořádně robustní optický nivelační přístroj - nivelák pro použití ve venkovním prostředí a na stavbě. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nivelační přístroj.


Nebo zadejte inzerát zdarma a. Inzerát byl odebran z . Výhoda pro uživatele: Dimenzovaný pro . Svými parametry ideální pro . Ke koupi buď samostatně nebo v sadě s latí a stativem. Dostupnost: Vyprodáno Výrobce: FKD. Dodáváme s nivelační latí a stativem. CST Berger SAL24ND optický nivelační přístroj.


Optický nivelační přístroj

Extrémně robustní – ideální pro venkovní prostředí Verze se stavebním stativem Bosch BT 160 . Kalibrace optických nivelačních přístrojů. Pro účely ISO certifikátu nebo vnitropodnikové metrologie provádíme u starších nivelačních přístrojů jejich kalibraci. Robustní design, cílový kolimátor, vysoká přesnost. Profi měřící technika od výrobce Bosch.


Více informací o prodeji této . Základní optický nivelační přístroj , který je špičkou ve své cenové kategorii. Tradičně skvělá optika Leica s vysokou světelností čoček, široké zorné pole a úzký . Jsme specialisté pouze na Bosch. Leica Runnerje celokovový optický nivelační přístroj určený pro technickou nivelaci. Jde o zcela vodotěsný nivelační přístroj s minimálním zaostřením od m. Optimální pro použití ve venkovním prostředí. Gumová tlumící vložka chránící před nárazy.


Nejnižší cena na IPLOTY. V naší nabídce najdete optické nivelační přístroje. V nabídce máme samostatné optické nivelační přístroje , ale i sadu včetně stativu a měřicí latě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky