čtvrtek 25. října 2018

Hliníková folie samolepící

Měkká hliníková folie , velmi dobře se přizpůsobuje k nerovnému povrchu. Působí také jako dobrá parotěsná zábrana. Hliníkové pásky – technické údaje.


Samolepící folie - ALU využijete zejména: klimatizační potrubí, vzduchotechnika, samolepící , zvuková izolace, tepelná a… Kč – Kčv obchodechPorovnat . CTK FoilFix 2je samolepící voděodolná hliníková fólie o tloušťce mm pro.

STP ALUM je samolepící hliníková folie vhodná pro zakrytí otvorů a vyrovnání . Všestranně použitelné samolepicí panely spojující ušlechtilý vzhled skutečného kovu s výhodami zpracování lehčích a tenčích plastových desek. Páska vykazuje běžné hliníkové vlastnosti - izoluje proti horku, je nehořlavá a chemicky stálá . Velmi snadná aplikace - samolepící před použitím je nutno povrch řádně odmastit a osušit ! COLOR EXPERT Páska ALU 9AC hliníková , samolepící. Používají se jako těsnící a maskující . AL PÁSKA HLINÍKOVÁ UZAVÍRACÍ SAMOLEPÍCÍ PLNÁ - Stříbrná Šířka pásky 60. Samolepící folie - ALU, použití : klimatizační potrubí, vzduchotechnika, samolepící , zvuková izolace, tepelná a ochrana izolace, složení výrobku : nosič pásky .

Dobrý den, chci se zeptat jestli je folie samolepící ? S pozdravem Frydrych. Pavel Frydrych (frydrych(a)blockcrs. Folie hadice - obě strany jsou uzavřeny, je vyroben z polyetylénu nízké hustoty - LDPE, transparentní, tepelná . Aplikace: Klimatizační potrubí. Výhody: samolepící , zvuková izolace, tepelná a ochrana izolace. Složení výrobku: nosič pásky: hliníková fólie , lepidlo.


Velký výběr Lepicí fólie a funkční fólie naleznete online na OBI. Sada na zpracování samolepicí fólie. Vysoce výkonná mikronová tepelně upravená hliníková fólie s vrstvou kontaktního rozpouštědlového akrylátového lepidla, speciálně vyvinutého i pro aplikaci . Děkujeme za pochopení. Velmi odolná hliníková fólie s vysoce přilnavou samolepicí vrstvou na bázi butylu. Samolepicí fólie se strukturovaným povrchem ve velikosti A5.


CHARAKTERISTIKA PRODUKTU. Slouží pro zakrytí otvorů a vyrovnání povrchů před lepením antivibračních materiálů, zabraňuje vniknutí vody, odolná proti . Baleno po dvou kusech Slouží k polepování povrchů modelů letadel.

Momentálně nedostupné. Velkoobchod nabízí samolepicí pásky, potištěné lepicí pásky, maskovací a krepové pásky, vázací pásky. Vyrábíme fólie , pytle a . Folie hliníková s pevnostní mřížkou zesílená 105cm.


Zabraňuje vniknutí vody. Použití pro vnitřní i venkovní aplikace. Lepivost(kuličkový test): .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky