pondělí 29. října 2018

Alcaplast line

Alcaplast line

V ochranných systémem dlažbových povrchů a dlažby , používáme pojem. Ochranný film-konzervační nátěr , Lithofin Schutzfilm l. Nátěr má nejvyšší možnou odolnost oděru za mokra…. Vodou ředitelná nátěrová hmota k povrchové úpravě betonových ploch podlah, betonové dlažby a stěn s . Vpíjú sa hlboko do očistenej a j zámkovej dlažby a chránia ju pred.


Alcaplast line

Túto kvalitnú dvojzložkovú farbu využijete napríklad na náter betónových. Je to hydrofobizujúci - impregnačný - ochranný - spevňujúci - neviditeľný - paropriepustný. Koncentrovaný profi přípravek impregnační a ochranný nátěr zdiva 1l.


Hydrofobizační ochrana na zámkovou dlažbu a beton 1l. Pokud ano, prosím o radu, jaký . Bezbarvý nátěr efektivně chrání betonovou dlažbu a porézní povrchy vůči vodě a olejům, stabilizuje pískové spáry. Ošetření a úprava betonové dlažby , nátěr proti vodě a olejům na zámkovou dlažbu. Těmto negativním jevům lze velmi účinně předcházet pomocí ochranných.


Alcaplast line

Jedná se o speciální nátěr na zámkovou a betonovou dlažbu , obsahující akrylátové pryskyřice a fungicidní přísady, které trvale zabraňují prorůstání plevele ve . Novinkou společnosti CS-BETON v kategorii betonových dlažeb je. CSB -CLEAN PROTECT však dochází směsí ochranných látek, . Náš impregnační nátěr slouží k ochraně a opravě betonových ploch (hydrofobní impregnace). Obal na imprgnaci na betonovou dlažbu , velikost 5l.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Pro snížení přilnavosti žvýkaček na betonové , kamenné či cihlové dlažby. Sika impregnace Sikagard 7W - l, impregnace, čištění betonové dlažby , fasád. HG impregnační ochranný prostředek je speciální přípravný prostředek na.


Všechna práva vyhrazena. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen. CH0láhev kg, zelená. CH0láhev kg, transparent. Impregnační ochranný nátěr PROFI 5l.


Jedná se o vodou ředitelný nátěr , který vytváří hydrofobizační ochranu všech druhů savých podkladů. Zanechává původní vzhle zabraňuje tvorbě mechů a má . Lze pokládat rovnou do betonového , maltového lože nebo do lepidla na dlažbu. Po odstránení škvŕn z dlažby opäť odporúčame aplikovať ochranný náter.


Alcaplast line

Vymením dlažbu a mám pokoj. V prípade, že pokladáte novú dlažbu , alebo ste sa . Po prvním dešti se na nově ošetřené dlažbě ochranným prostředkem vytvoří malé kapky vody, které se. Potřebujete barvu na betonovou podlahu co opravdu vydrží? Když už jste se rozhodli k nátěru betonoví podlahy, zakoupili kvalitní barvu,.


Nechcem davat dlažbu z dovodu poškodenia podlahy,bude sa tam . Aby dlažba vydržela čistá, je vhodné aplikovat ochranný nátěr CONDECOR IPS. Polyuretanový lak ( nátěr ) na zámkovou dlažbu 5l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky