středa 4. července 2018

Polepy na auto brno

Zahradní kolečko červené nebo zelené. Plastové zahradní kolečko pro malé pomocníky. Děti vám mohou na zahradě pomáhat se svým vlastním nářadím.


Veselé kolečko je vyvedeno ve . Správný pomocník by měl mít své vlastní zahradní náčiní a kolečko bezesporu . Vaše cena: 1Kč včetně DPH.

Původní cena: 2Kč. Dětské zahradní plastové kolečko Bosch pro malého zahradníka. Stavební kolečko s plastovou korbou 1l. Náhradní korba pro stavební kolečko , plast.


Hračka je podobná skutečnému zahradnímu nářadí BOSCH. Mohou teď pomáhat rodičům s úpravou záhonků na zahradě a to se svým vlastním nářadím. Kolečko je určené k převážení.


Korby jsou z velice kvalitního plastu.

Objem korb v nabídce od 80 . Kvalitní dětské zahradní kolečko s plastovou korbou - zesílený okraj. Parametry: - celkové rozměry cca 1x. Konkrétní barvu či variantu této hračky bohužel není možné . Od 3Kč obchody . Kategorie: Sekačky, kolečka a vozíky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradní kolečko. Hradci Králové ZAVŘENO.


Těšit se na vás budeme zase 2. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete . Dostupnost zboží: dny. Skladem, do 2-dnů více jak ks. Barevné plastové zahradní kolečko pro práci na zahradě nebo na závoz písku na stavbu.


Vyrobeno z kvalitního odolného plastu. Nosnost kolečka je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky