středa 7. března 2018

Vodoměrná šachta víko

Víko šachty je možné opatřit zámkem. Komínek má výšku 2- 3mm. Poklop splňuje pouze požadavky na celistvost, nejsou dimenzovány na žádné zatížení!


Víko vodoměrní šachty je možné opatřit zámkem. UPOZORNĚNÍ: Ve vodoměrné šachtě může být umístěno pouze .

Standardně je dodávána ve . Typové šachty běžně . Víko je navrženo na zatížení od násypu m zeminy a zatížení klimatických, včetně nahodilého kNm-2. Ekonomická varianta . Vodoměrná šachta SB VR 500. KARI síť (mm, 1x 1mm) a víko se pokryje betonem o . Na komínku je plastový víko (možno udělat na zamykání).


Při nebezpečí spodní vody je nutno vodoměrnou šachtu betonovat.

Venkovní vodoměrná šachta musí být pečlivě uzavřena a její vstup upraven tak, aby. Plastové vodoměrné šachty VŠC jsou vodotěsné nádrže kvádrového tvaru z. Součástí šachty: - plastové výstuhy. Všechny šachty jsou opatřeny plastovým víkem. U vodoměrných šachet je vstupní a výstupní otvor pro plastové vedení vody opatřeno UNI spojkou pro snadné . Kanalizační šachta DN4- krycí víko pochuzné plné 5t - litina.


Přívodní potrubí vstupuje do vodoměrné šachty v nezámrzné hloubce - ve vodoměrné šachtě je vyvedeno vzhůru pod víko , do izolovaného prostoru. Místo prodeje: PlzeňZměněno: . Uživateli se doporučuje zateplit víko pomocí vlhku odolného . Tento může být osazen uzávěrem na zámek. Dno a víko šachty je vyrobeno z polypropylenu tl. Prefabrikované betonové díly z vibrovaného hladkého betonu.


Komplet tvoří - tři šachtové segmenty. Horní víko je otočné, ve vertikálním směru nastavitelné až do sklonu 6º. Hloubku je možné regulovat v rozmezí 9–.


Dům a zahrada - Viko sachty bazar.

VODOMĚRNÁ ŠACHTA vybavená. Zateplení víka také pomůže. Nevím proč je víko skoro hermetické.


Mám šachtu betonovou ale odkanalizovanou trubkou plastovou fí mm u dna . NEPOCHŮZNÉ PLASTOVÉ VÍKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky