úterý 24. ledna 2017

Řezací podložka patchwork

Řezací podložka patchwork

Jednostranná kvalitní podložka od japonského výrobce KAI. Samosvorná funkce uzavře povrch podložky po řezu. Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Ideální pomůcka pro patchwork a quilting. Podložka je navržena . Velká řezací podložka je vhodná na řezání látek, plstí, papíru atd.


Řezací podložka patchwork

Je praktická a hojně používaná při technice patchwork , scrapbooking, origami nebo jako . Hledáte řezací podložka na patchwork ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . KW A 450x600mm Slouží jako pevný podklad pro řezání odlamovacím . Získejte slevu z vaší objednávky ve dnech 13. Více informací o akci a kod slevového kuponu . Jedinečný pomocník pro patchwork a. Příslušenství pro šicí a vyšívací stroje pro patchwork techniku. Oboustranná řezací podložka pro tvarové vyřezávání řezacími kolečky. Kč, Dostupnost: skladem.


Skládací řezací podložka určena pro práci s řezacími kolečky a uměleckými skalpely. Velice kvalitní řezací podložka pro patchwork ze speciálního materiálu s měřítkem umožňující dlouhodobé, trvalé namáhání řezem. Pro použití zalamovacích . Pomůcky pro patchwork Řezací podložky. Vhodná pro použití s řezacím kolečkem PRYM. Otočením podložky si můžete skvěle přizůsobit řezací . Kvalitní oboustranná matná řezací podložka určena pro práci s řezacími kolečky a uměleckými skalpely.


Řezací podložka patchwork

Cena: 48Kč bez DPH: . Odlehčená čtyřvrstvá řezací podložka pro patchwork. Doporučené použití, Design, Signmaking, Patchwork. SNADNÝ ZPŮSOB PŘESNÉHO ŘEZÁNÍ - NA VÝBĚR MNOHO TYPŮ A VELIKOSTÍ - . Nová technologie a dlouholeté zkušenosti s výrobou podložek , dovolilo firmě KAI vyrobit podložky silné jen 2mm. Připravili jsme pro Vás vkusnou vánoční dekoraci, která může sloužit třeba i jako dózička na dobroty, nevšední obal na dárek. Pokud Vám nevyhovuje.


Tento pin objevil(a) Jaroslava Burgertová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Univerzální oboustranná podložka na řezání je užitečnou pomůckou pro patchwork. Na rozdíl od podložek pro řezací kolečka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky