úterý 24. ledna 2017

Držák na mobil do auta na palubní desku

Držáky mobilů do auta – doručíme už v den objednávky. Celly Mount Flex Plus se upevňuje přísavkou na palubní desku nebo čelní sklo vozu a vejde se do něj telefon s úhlopříčkou . One Touch montáž zařízení do držáku , možnost. Jak vybrat držák na mobil ? FIXED univerzální držák. Connect IT InCarz univerzální držák do auta, na palubní desku , ČERNÝ.


Magnetický držák na palubní desku v autě pro uchycení telefonu, tabletu. Mobil do nich upevníte a můžete bez potíží sledovat navigaci či přijímat hovory. Univerzální magnetický držák do auta , dodává se včetně kovové desky na záda. CellularLine Handy Wing s bezdrátovou nabíječkou, do ventilace černý. Držáky do auta se používají pro uchycení vašeho mobilního telefonu.


Existují klasické držáky , které se přichytí na sklo či palubní desku pomocí přísavky. Ottie Easy View Car Mount držák do auta černý (HLCRIO105). M páskou pro upevnění na palubní desku. Velice šikovný univerzální magnetický držák , který je určený pro umístění na . Držáky telefonu do auta , na motorku, na kolo, na řidítka.


Scosche MagicMount Dash magnetický držák na palubní desku. Protiskluzová podložka na palubní desku pro drobné, klíče a telefon. Držáky na mobilní telefony na palubní desku - Umístění držáku - Na palubní desku v autě.


V naší nabídce najdete originální výrobky (např. držák do auta Samsung či Nokia ). Vše v přímém pohledu na cestu ve směru jízdy - umístění přímo nad volant a budíky - neodvádí pozorost na střed palubní desky jako většina držáků na mobily a . VYBRAT DRŽÁK V KONFIGURÁTORU Držáky Brodit vynikají především:. Molex konektorem pro externí GPS (tzv. držák pro pevnou instalaci).


Brodit držák do auta na mobil se skrytým nabíjením pro zapojení pod palubní. GOOSENECK úchyt držáku ohebný šroubovací je určen k přišroubování na palubní desku nebo středovou konzoli (panel). Swissten Vám nabízí nejširší nabídku držáků do Vašeho auta , ať už se jedná o osobní auto, dodávku nebo. Bezdrátová nabíječka a zároveň držák na mobil do auta Baseus Heukji s ohebným ramenem - černá. Držák mobilního telefonu vysouvací . Davay S086E držák mobilu do auta na sklo, palubní desku černá.


Teleskopický přísavný držák na telefon do auta. Vysoká stabilita a možnost uzpůsobení. Elegantní a stylový držák do auta, na palubní desku značky Baseus SUER-B09.


Azuri univerzální držák do auta k umístění na palubní desku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky