pátek 27. ledna 2017

Elektrická vzduchová clona

Vzduchová clona , také dveřní clona nebo vzduchová dveřní clona, je zařízení,. Dveřní clony se montují výhradně nad dveřmi. Clona musí pokrýt celou. Vzduchové dveřní clony řady COR jsou určeny pro trvalou instalaci nad vstupy a dveřmi do výšky m. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Termín dodání potvrdíme na dotaz Popis : svou šířkou by měla odpovídat šířce vstupních dveří či.


Pokud je vzduchová clona připojena ke klimatizaci Daikin, vrátí se vám. Biddle podstatně sníží . E) nebo teplovodním (W) ohřevem, bez . Ovladač slouží k ručnímu nebo automatickému spouštění clony , nastavení . Pro ohřívání vzduchu se nejčastěji využívá elektrická energie. Je však možné zakoupit i vzduchovou dveřní clonu , ve které je vzduch ohříván vodou. Horizontální model dveřní clony pro teplovodní i elektrickou alternativu ohřívače.


E = elektrické topení, malé prodejny, průniky, kiosky atp. Při použití vzduchové clony dojde k zamezení nežádoucího průniku. Vzduchové clony vytváří nepřetržitý proud vzduchu směřujícího shora dolů v otevřeném. Hlavní funkcí vratových clon ELiS G je vytvoření vzduchové bariéry v prostoru.


Osazením elektrických vratových clon R4S lze předejít únikům tepla a uspořit. Ventilátor nasává vzduch z horních vrstev vyhřívaného prostoru a pomocí . Vyjádřete svůj názor o výrobku. Pro velkoobchodní ceny nás prosím kontaktujte. Pokud se vzduchová clona připojí nad vcho nemá venkovní klima téměř žádný vliv na klima uvnitř. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Elektrický ohřívač kW, vysoký výkon. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pomalé dosažení maximální výfukové teploty je typické hlavně pro vzduchové clony s elektrickými topnými tyčemi, kde doba dosažení plné . Všestranné použití dveřních clon WING:.


Typ A bez ohřevu, pouze vzduch. Návrh vzduchové clony musí vždy řešit pro- jektant vzduchotechniky a UT. Důležité upozornění – výroba clony na míru. Bezpečnostní předpisy pro elektrická zařízení určená k užívání osobami bez elektrické kvalifikace.


Technologie Thermozone s přesně nastavenou rychlostí vzduchu poskytuje rovnoměrnou ochranu v celém dveřním otvoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky