středa 25. ledna 2017

Lékárna zlín

Lékárna zlín

O lékárně Zlín , OC Zlaté jablko. Nabízíme široký sortiment léků . Zaměření na dermokosmetiku, zdravotnickou obuv, zubní a geriatrickou péči a dětský sortiment. Jsme moderní lékárna v lékařském domě ORMIGA v blízkosti zlínské polikliniky. Salvia, lékárna Salvia Zlín, lékárna Zlín , Salvia.


Lékárna zlín

Zjistěte si otevírací dobu a navštivte nás. Nebo si objednejte v eshopu. Zobrazit podrobnosti. Aktuality v Mojí lékárně.


Jsme rodinná lékárna Revmavita Zlín , která se o Vás stará se vší péčí. Každý, kdo otevře dveře do naší lékárny , je s úsměvem přivítán. Adresa:Havlíčkovo nábř. Přidejte si Moje lékárna Zlín , . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Dr.


Lékárna zlín

Lékárny ve Zlíně a okolí. Hledáte kvalitní lékárnu nedaleko Zlína? Otevírací doba: - 20. S jakými pojišťovnami spolupracujeme?


Služby: Slevy z doplatků Karta Více výhod E-recept Parkování u lékárny. Magistra lékárny : PharmDr. Farmaceutický asistent: Pavlína . Zadejte poptávku nebo dotaz. Očekáváte, že Vám v lékárně vždy dokážou odborně poradit a pomohou Vám vybrat z širokého sortimentu léků, potravinových doplňků či . Odpovědná osoba, PharmDr.


Lékárna zlín

Internetová online lékárna s širokým sortimentem a. Můžete si vybrat jednu z našich lékáren pro osobní odběr. Nemocnic Zlínského kraje Dana Lipovská. Hlavní lékárna Krajské nemocnice T. Trvale nízké ceny léků a doplatků, INZULINY BEZ DOPLATKU.


Max lékárna ( Zlín - Malenovice). Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb, vitamínů a doplňků stravy. Navrhnout úpravu údajů. Provozujeme lékárnu v obci Valašské Klobouky, okres Zlín, ve které se zabýváme prodejem léků, bylinných . Zlín - Během vánočních svátků a Nového roku bude upravena provozní doba lékáren v. Bati (hlavní lékárna ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky