pátek 27. ledna 2017

Cena řidičáku b

Vysoká úspěšnost studentů u. VRÁCENÍ ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU B CENA. Ceny kurzu k získání řidičského průkazu skupiny B jsou variabilní a závisí na mnoha faktorech. Nabízíme slevy studentům a rodičům na rodičovské.


Možnost platby na splátky. Poskytujeme slevy na . B s možností splátek, výběrem instruktora nebo instruktorky. Ceník řidičského průkazu E. Kdy můžete začít Podmínky získání řidičského oprávnění Rozsah výuky a výcviku Jaké jsou kurzy a ceny. B - osobní automobil, doplňující výcvik - cena za jednotlivou hodinu, 5Kč. Kondiční jízdy pro držitele řidičského oprávnění.


Skupina, Věk, Koncová cena. Rozšíření B na BE, 18. Výcvik pro získání řidičského oprávnění. Vrácení řidičského průkazu . Cena řidičského výcviku na skupinu BE. Druhy skupin řidičského oprávnění.


B , osobní automobil, 8. AM, malý motocykl, 10. A lehký motocykl, 10. A střední motocykl, 10. K uvedené ceně je třeba připočítat správní poplatek v hodnotě 7Kč. Amusí být žadatel alespoň roky držitelem řidičského oprávnění pro skupinu A1.


Do skupiny B jsou zařazena motorová vozidla jejichž největší povolená hmotnost . B a přípojného vozidla o největší povolené hmotnosti vyšší než 7kg. Praktický výcvik v řízení vozidla se provádí ve třech po sobě jdoucích etapách. Potřebný dokument o zdravotní prohlídce při podání žádosti pro získání řidičského oprávnění. Základní cena zahrnuje:.


Autoškola škola Obst Brno - akce na řidičák skupiny B. Fabia, Suzuki GS 50 Mazda Yamaha 850TDM. Ceny obsahují kompletní výuku a výcvik podle . B (osobní automobil, manuál nebo automat). Uvedené ceny jsou včetně DPH. Ceny řidičáků jsou stejné jako v případě skupiny AM.


Pokud jste majiteli řidičského oprávnění sk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky