čtvrtek 19. ledna 2017

Krby slatinany

Interiérové dveře bez polodrážky neboli dveře bezfalcové se pro své elegantní a moderní řešení aktuálně dostávají v popularitě do popředí. Nejčastěji se používá typ Tectus 340. Pant pro bezfalcové dveře je jako motor pro auto. Za dobu mé praxe jsem na tyto panty nezažil reklamaci.


Jsou nákladnějším, ale efektním designovým prvkem v interiéru, kdy je křídlo kompletně vsazeno do obložkové zárubně se skrytými a . Technické informace: BEZFALCOVÉ DVEŘE. Kvalitní laminátové a fóliované interiérové dveře značky Vasco doors. Vyberte si ze široké nabídky provedení pro vnitřní dveře včetně obložek, zárubní a kování. Co se týče designu je tedy volba bezfalcových dveří při vybavování . Sada pantu a montážního příslušenství pro instalaci bezfalcových dveří s váhou do 1kg do obložkové zárubně. Bezfalcové dveře díky chybějícímu falcu dokonale padnou do roviny stěny.


Uvedená nosnost pantů je počítána pro 2 . V bezfalcovém provedení pro Vás vyrobíme většinu našich modelů dveří. Pro uchycení dveří lze využít buď vnější (lomené) panty, nebo o něco nákladnější . Obložkové zárubně lze vyrobit pro klasické falcové (polodrážkové) dveře i pro moderní bezfalcové dveře. Zárubně pro vás vyrobíme ve stejném provedení jako.


Tyto dveře mají skryté závěsy, rozměry podle ČSN a magnetický zámek. U bezfalcových dveří se nejčastěji osazují tzv. Zda jsou dveře otevíravé falcové, otevíravé bezfalcové nebo posuvné určuje pozice křídla oproti zárubni. A právě zárubeň je část dveří , kterou mnohdy ani . Zapadají celou svou tloušťkou do zárubně a díky tomu splývají se stěnou.


Díky dveřím v bezfalcovém provedení bude i váš interiér vypadat, jako by ho zařizoval profesionální bytový architekt. Pokud ve svém bytě sázíte na moderní styl, do vašeho konceptu výborně zapadnou dveře bez falcu. Pokud se rozhodnete pro bezfalcové dveře , máte na výběr mezi dvěma panty, a to viditelnými nebo neviditelnými, jinak také lomenými. Vyráběné jako falcové s polodrážkou nebo bezfalcové bez polodrážky.


Mohou se pochlubit čistým designem v různých dekorech, většinou s jemnou kresbou . U těchto dveří se mohou použít skryté závěsy a zámek s magnetickou střelkou, který umožňuje osazení zárubně skrytým protiplechem. Takto řešené kování . Dokonale zapadne do každého interiéru. Panty na zárubni jsou skryté bez.


Skryté zárubně, skryté bezfalcové dveře jsou překvapivým řešením interiérových dveří. Bezobložkové dveře jsou nejčistější variantou moderních dveří. Běžné dveře překrývají zárubeň, bezfalcové splynou se zárubní. Jsou elegantnější, nikde vás neruší pohled na závěsy neboli panty. Unikátní bezfalcové dveře.


Nadčasové skleněné dveře. Celoskleněné dveře dodají Vašemu interiéru světlo, lehkost, eleganci a nadčasový .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky