pondělí 30. ledna 2017

Obří skleněné číše

Skleněná obří číše v eshopu darkove-sklo. V této kategorii najdete obří číše a velké sklenice s objemem nad 6ml. Na všechny obří číše nabízíme pískování textu i obrázku.


Vhodný dárek nejen k výročí. Můžeme Vám vypískovat nápis dle Vašeho přání. Inzerát obří číše ze 60. Nový Bor, v okrese Ostrava-město, cena 640Kč,. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů obří číše.


Ani tak jedinečné nápojové sklo, jakým jsou obří číše , by nemělo být doma jen vystaveno ve vitríně. Prodám skleněné obří číše. Obří číše modrá s smaltovanými květy skleněná.


Obří skleněné číše

Velmi pěkná číše s nápadným dozdobená malovanými květy. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Tlustý červený koberec mě neslyšně vyvedl . Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se . Představoval svůj světově proslulý vynález. Cinkal na ně a byl při tom. Chocholatého barevné skleněné.


V naší široké nabídce naleznete karafy na vodu, karafy na víno, skleněné džbány , skleněné láhve a obří číše. Nabízíme sklo firem Crystalex a Rona. Daruji za odnos tyto poklady. Zvoneček se snekem, magické tezitko atd. Karafy jsou určeny pro podávání vína nebo vody.


Tvar karaf je speciálně vytvořen pro servírování vína. Obří skleněná číše s figurínou ženy - TOP STAV, ruční foukaná práce, HAND MADE, číše je nepoškozená ve sběratelské kvalitě, stáří nedokáži přesně. Nejprodávanější produkty: předchozí. EUR Cena s DPH EUR Cena bez DPH. Originální skleněná karafa na víno je svým tvarováním ideální k jeho.


Velký úspěch slavil na Expu výrobek karlovarských skláren Moser – obří číše. Dárky ze skla Ručně pískujeme obrázky různých motivů na skleněné číše , sklenice, půllitry, vázy. Dárky, suvenýry a sportovní poháry ze skla. Sklenice na červené víno z křišťálu jsou vyrobené z olovnatého skla (Bohemia Crystal). Díky přítomnosti olova, jsou sklenice lesklé a lze je ručně brousit.


S OMLUVOU VŠAK UPOZORŇUJEME, ŽE SKLO PRODÁVÁME POUZE S DEKORACÍ. Hledáte Tajemství obří číše od Hana Prošková? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky