středa 25. ledna 2017

Latapedie

Príprava strešnej plochy v úžľabí má určité pravidlá. Má speciální důlky usnadňující . Před montáží krytiny proveďte montáž žlabových háků, úžlabí , okapových plechů, oplechování zdí a závětrných lišt spodních – je li použito. MONTÁŽNÍ NÁVOD – výrobní řada OMAK LINE. LABÍ (dle nabídky Blachdom Plus).


Těsnící klín úžlabí. Používá se v úžlabí , kde se lepí po obou. Slouží k bezpečnému zakrytí úžlabí , kde vytváří žlab pro odvod dešťové vody. Krytinu je nutno zastřihnout do tvaru kopírujícího úžlabí.


Hřebenáč má být upevněný v každém druhém profilu krytiny. Neníli na střeše úžlabí , je možné si postup libovolně zvolit. Při montáži krytiny EVROklik je. Instalace úžlabí na částečně rekonstruovaném krovu.


Titanzink, bm, montáž bm. Střešní krytina je v dodávce již nařezána na míru. Pro kontrukci úžlabí , valbových střech a prostupů je ale nutné střešní šablony nařezat až na místě.


Montážní návo střešní model Classic . Podokapní žlab – způsob montáže háků podokapních žlabů. Jistotu a klid Vám zaručí profesionální montáž provedená. Speciální důlky umožňují pokrývači ručně tvarovat úžlabí přímo na střeše.


Výše uvedené přednosti usnadňující montáž neovlivňují tvrdost a tuhost úžlabí. Je dostupné ve verzi z hliníku (tabule nebo role) a měděné (pouze jako tabule). Pro montáž úžlabí můžete použít množství řešení.


Konečný způsob provedení je dán tvarem a sklonem střechy. U plechových skládaných krytin se . Vimeo, the home for high quality videos and the people who. Opravdu bych nechtěl být v roli montážnífirmy a na montáž poskytnout pětiletou záruku. Pokud možno se vyhnout montáži oken pod úžlabí.


Oplechování komínů a střešních oken. Provedení nároží a hřebene. Následovala demontáž poškozeného úžlabí. Začínáme pokládat nové úžlabí z měděného plechu.


Průběh montáže nového měděného úžlabí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky