pátek 20. ledna 2017

Dveřní závěsy šroubovací

DVEŘNÍ ZÁVĚSY máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu ZÁVĚSY (PANTY) za nejlepší ceny! Kování na dveře - dveřní panty seřiditelné, šroubovací , zasekávací, bezpečnostní , protipožární - panty na vchodové i interiérové dveře, závěsy na vrata - široká . Nejčatější užití je u oken a dveří.


MONTÁŽ ŠROUBOVACÍCH ZÁVĚSŮ (PANTŮ) pr.

Prodáváme dveřní závěsy a panty různých typů Zavrtávací závěsy. Kompletní dveřní závěs řady TRIO umožňující seřízení dveřního křídla ve třech směrech s deklarovanou požární odolností. Dveřní závěsy šroubovací. Přejít na web dodavatele. Lokalita : Klatovy III.


Kontaktovat dodavatele. Regulovatelné, šroubované , nerezové, lakované. Nabízíme široký sortiment šroubovacích závěsů.

Ve spojitosti s vhodným kovánim udělají z vašich dveří reprezentativní prvek. Závěsy šroubovací TKZ. HAHN Türband je univerzální šroubovací dveřní závěs pro kovové dveře s . Na dveře - šroubovací závěsy.


Popis: E-shop kategorie. Naleznete zde závěsy šroubovací , dveřní závěsy s 3D regulací, dveřní. Při odběru množství . Použití: Kompletní závěs ( pant ) řady TRIO umožňující seřízení dveřního.


SFS ANUBA 3-DIM, Bzn - 2-dílný pant šroubovací , čepy mm, výš. Kování a kompletní sortiment pro výrobu, prodej a servis oken a dveří - MB Kování. Snadnější nasazování dveřního křídla ( závěs se nevyklání) 6. Všechny zárubně s těsněním označované DM - šroubovací závěs jsou nyní . Aktuální katalog firem v kategorii šroubovací dveřní panty Pardubický kraj. PŘÍPRAVEK NA ŠROUBOVÁNÍ ZÁVĚSŮ 14MM - 1 . Nerezové zábradlí, kované polotovary, bránové příslušenství.


Jeden plech je při- šroubován kzárubni, druhý kdveřnímu křídlu.

Jedná se o celokovový závěs MINI mm, který je určený pro naložená dvířka. Pant dodáváme včetně namontované .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky