pondělí 30. ledna 2017

Cedrové dřevo proti molům

Každá cedrová visačka je vyrobena z aromatického dřeva červeného cedru a báječně funguje jako přírodní odpuzovač šatních molů. Visačka proti molům z cedrového dřeva. Dřevo západního červeného cedru působí jako přirozený repelent.


Odedávna se používá do prádelníků, šatních skříní a . Návod… Kč – Kčv obchodech. Vyrobeno z příjemně vonícího dřeva červeného cedru – přírodní odpuzovač šatních molů. Přírodní odpuzovač šatních molů.


Sada obsahuje kroužků na ramínka, srdíček na zavěšení nebo . Moli cedr přímo nesnáší a budou se tak vašim skříním vyhýbat oklikou. Redecker Esenciální olej červený cedr proti molům (ml). Stávají se tak ideální stravou pro moly šatní, tedy přesněji řečeno pro.


Dřevo amerického červeného cedru, které lidskému nosu voní velmi příjemně, je pro moly naopak nesnesitelné. Se špalíčky z cedrového dřeva ochráníte vaše . Silice obsažené v cedrovém dřevu přirozeně odpuzují moly a jiný hmyz. Sada ks cedrového dřeva proti molům Compactor. Vůně cedrového dřeva je sice pro člověka příjemná, pro roztoče je odpudivá.


Ochraňte své oblečení . Slouží jako efektivní ochrana proti molům šatním ve skříních a zásuvkách, s příjemnou vůní z esence z cedrového dřeva. Kromě svého repelentního účinku, . Bluesky píše: Šatní moli - před časem jsem dávala tip na cedrové dřevo - funguje mi. Mol šatní je často zaměňován s molem potravinovým, který se usazuje. Sada ks odpůzovačů molů Compactor z cedrového dřeva - kuličky do zásuvky.


Sada 34ks cedrového dřeva Compactor - pro přírodní ochranu proti molům. Povrch cedrových výrobků je možno jednou za čas přebrousit smirkovým. Naše visačky vyrábíme z nejtmavších kusů cedrového dřeva , které má . Přípravek proti molům jako organický polštářek do šatníku dokonale osvěží vaše oblečení. Dejte polštářek do skříně, . Cedrové dřevo vaší skříň krásně provoní.


Nicolasu Schreiberovi. Jakmile je cedrové dřevo prodáváno jako přípravek proti molům , je zřejmé, . Raid sáčky proti molům je přípravek proti molům šatním do skříní a zásuvek s esencí cedrového dřeva , zanechává oděvy příjemně provoněné. Raid - gel proti molům , cedrové dřevo - 2x3g.


Raid proti potravinovým molům slouží k monitorování problémů s moly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky