čtvrtek 26. ledna 2017

Otex barva

Starší název: Unica Adhesion Primer) Plně matná rychleschnoucí základní barva na bázi speciálního pojiva, umožňujícího dobré spojení s problematickými . Otex dobře přilne k povrchům, které vyžadují zvláštní adhezi, jako je sklo, dlaždice, skleněná vlákna, PVC plasty, hliník, pozinkovaný plech, a povrchy natřené . Otex je speciální barva , která velmi dobře přilne k povrchům, které vyžadují zvláštní adhezi, jako je sklo, dlaždice, skleněná vlákna, PVC plasty,. OTEX ADHESION PRIMER C L. Zvolte svou velikost. Používá se na nábytek, dveře, vnitřní okenní rámy, stěny a . Přidat do nákupního košíku add . Vodou ředitelná akrylátová barva vhodná na nátěr školních tabulí. Tixotropní alkydová barva na dřevo a kov.


Produkty Barva na chladničky 400ml. Tikkurila MIRANOL A barva na dřevo a kov 9l. Tikurrila Otex , je základní barva na PVC, plasty, lino. Je pružná a dobře přilne na problémové povrchy. Dežnik je zgrajen iz UV- otex materiala, ki zaustavlja UV žarke in omili poletno.


Celou plochu nejprve přetřete válečkem barvou vhodnou na podlahy. U nás lze použít třeba základní barva s vysokou přilnavostí Otex. Hostagrund Prim 3v Hostagrund Prim v Hostagrund kovářská barva , Alkyton kovářská barva ,. TIKKURILA TABULOVÁ BARVA ČERNÁ - BARVA NA TABULE 1L. Tak jsem to zjistila a barva je TIKKULIRA.


Nejprve se odmastí,potom se nanese základní nátěr a nakonec barva. Barva určená na venkovní a vnitřní nátěry dřeva, kovu, zinku a dřevu podobných. Rychleschnoucí speciální pryskyřicový přilnavý základ na povrchy s . Universalní emailová alkydová barva s. Na dřevěné povrchy Barva je vhodná na penetraci a jako podkladový nátěr na dřevěné.


Otex dobre priľne k povrchom, ktoré si vyžadujú osobitnú adhéziu, ako je sklo, dlaždice, sklenené vlákna, PVC plasty, hliník, pozinkovaný plech, a povrchy . BALAKRYL UNI mat V 20435490a8602; Tabulová barva nemusí být JEN černá. Dupli Color magnetická barva - DOPLER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky