pondělí 8. července 2019

Dřevěné autíčko

Dřevěné autíčko

CZ, dřevěné hračky, distributor BIGJIGS, Vilac, dřevěné 3D puzzle, dřevěné skládačky, ESHOP, VELKOOBCHO domeček pro panenky, vláčkodráha . Dítě dostane promakaný model letadla, ale hračka brzo skončí pod postelí, nepovšimnutá. Dřevěné hračky Pišlik. Zkuste vybrat dřevěnou.


Dřevěné autíčko

Bruder Nákladní auto SCANIA na přepravu dřeva má sklápěcí vnější zrcátka, otevírací . Autíčka , vláčkové dráhy, letadla - vše ze dřeva. Pořiďte mu novou hračku z kategorie autíček , letadel a vláčků. Nabízíme také dopravní značky . Ideální dřevěná hračka pro kluky i holčičky všech věkových skupin. Děti tuto hračku ocení pro její vzhled a . Máte rádi tvořivé a kreativní hračky?


Hledání zboží: dřevěné autíčko. Patří do kolekce prvních aut pro kluky. Velké okno je koncipováno přesně pro malou ručičku a dobré uchopení.


Dřevěné autíčko

Dětská dřevěná hračka ve tvaru auta. Cena: 2Kč (18Kč bez DPH). Toto dřevěné auto je . Jeho velikost umožňuje malým dětem pevné držení a snadnou manipulaci. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Klasická dřevěná autíčka – druhy s úchytem, červení hasiči, modrá policie, zelené osobní auto. Výrobek je z kvalitního dřeva, použity nezávadné barvy, kvalitní . Krásné modré autíčko s nákladní korbou z kvalitního bukového dřeva pro kluky i holky. Originální dřevěná autíčka , letadla, stavební stroje, mašinky. Povrchy jsou ošetřeny voskem. Kola se výborně otáčejí a nepodkluzují.


Dřevěné autíčko

Zadní korba popelářského auta má vyklápěcí . Barevná autíčka s gumovými koly se skvěle drží v dětské ručce a gumová kolečka po zemi sviští jako o závod. Pevné a kvalitně provedené autíčko z bukového dřeva , které vydrží i hrubší zacházení Vašich ratolestí. Robustní dřevěné autíčko a velkými měkkými koly, zajišťující klidnou a hladkou hru. Perfektní první ekologická hračka pro ty nejmenší. Hezká dřevěná hračka ve tvaru Brouka.


FASHYBABY dřevěné autíčko pro malé děti. Skvělá zábava a rozvíjí motorické schopnosti dítěte. Zaoblený tvar zaručuje bezpečnost během hry.


Závodní auto malé - oranžové – Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky