čtvrtek 4. října 2018

Červená drť na hrob

Spotřeba na jeden dvojhrob je cca 5-balení á 25kg podle velikosti frakce. Okrasná drť terrakotta červená. Drť cihlová - Terrakotta 8- 12mm . Běžně máme skladem i kamennou drť šedou, černou, hnědou, červenou a žlutou. Barevná kamenná drť na hroby v kombinaci.


Tato vrstva je vypočítána tak, aby drť či valounky na hrobu byl tzv.

Díky váze tohoto materiálu nedochází k rozfoukání povrchu. Písek křemičitý bílý. Barevnou kamennou drť okrovou (žlutou) zasíláme za uvedenou cenu v balení po kg, V případě, že budete mít zájem o odvážení menšího nebo většího . Prodej a výroba drtí. Mramorová drť - CAROLITH.


Hledáte drť na hroby ? Drobná kamenná drť je vhodná k obsypu fasád domů, pro vysypání cest nebo. Vápencová drť růžová tmavá 4-8mm kg. Drť Ambrogio - cihlově červená.

Využití : v zahradní architektuře, na vysypávání ploch. Výhody : drcené italské barevné . Drť Terrakotta 8-mm kg. Kamenná drť KŮRA, okrasné kameny. Drť mramor Verona červená 9-12mm 25kg.


Namísto toho jsem přepnul vizír z infra červené do ultra fialové. Přírodní červená drť , okrasné kameny pro dům, zahradu a dekoraci. Originální španělská drť.


Při koupi celého big bagu bude konečná cena upřesněna po . Cihelná drť (antuka) 2-4mm, balení 34kg. Terakotová drť 8- 12mm, balení 20kg. Dekorační kámen Granit červený drť 8-mm slouží zejména jako dekorace v zahradě při úpravě záhonů, skalek, jezírek, vysypávání chodníků, úpravě hrobů.


Sněhově bílá mramorová drť ze slavného carrarského. LED hřbitovní svíčka - červený plamen. Vhodná k dekoraci zahrad jezírek, do truhlíku a též vhodná i na hroby.


Akvarijní kamenná drť černá-bílá-modrá 2kg PREVENTIVE CARE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky