úterý 2. října 2018

Az vercajk

Počet nalezených záznamů : 2. Nabídněte své služby a získejte nové zakázky přímo na webu. Prodej a půjčovna zahradní techniky. Servis zahradní techniky. Kraj: Jihomoravský Město: Brno cz. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.


Zahradní techniku a další stroje si můžete zapůjčit v naší půjčovně zahradní techniky GardenTechnik v . Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Vyzvednutí i na vlastních prodejnách Vyškov a Prostějov, zdarma. Snowboard shop, obcho půjčovna , bazar, online e-shop.


Dispozice domu je řešená vstupní halou, odkud lze vstoupit francouzskými dveřmi do zahrady , do technické místnosti a do obývacího pokoje spojeného s . Miki Computers - Výpočetní Technika 6m. Byty, Rodinné domy, Pozemky, zahrady. Labem, Ústí nad Orlicí, Vsetín, Vyškov , Žďár nad Sázavou . Obsahuje novinky v naší nabídce, návody a doporučení pro výběr strojů.


Doporučíme vám nejvhodnější nářadí či techniku. Protivanov, Drahany, Vyškov , Rousínov, Pozořice, Mokrá-Horákov, Prostějov, Konice, . PŮJČOVNA STAVEBNÍHO LEŠENÍ, NÁŘADÍ A ZAHRADNÍ TECHNIKY. Součástí firmy jsou stavebniny, autodoprava a půjčovna stavebních strojů. Nově máme prodejnu vytápěcí a sanitární techniky a půjčovnu zahradní techniky. Vaše lokalita je nastavena na Vyškov , Jihomoravský kraj.


Renáta Rumpová - prodej a servis zahradní , lesní a stavební techniky. Půjčovna stavební a zahradní techniky. Výkup zahradní a lesní techniky. Pokud máte doma nevyužitou, klidně i jakkoliv poškozenou sekačku (křovinořez, pilu apod.) Kontaktujte nás. Zabýváme se prodejem zahradní a lesní techniky Husqvarna, Jonsere Stihl, Vari i Dakr.


Tomek Hynek (pobočka Vyškov ). Provádíme prodej, servis nářadí, zahradní a stavební techniky , dřevoobráběcích strojů. Provozujeme půjčovnu i e-shop. Kamenná prodejna, e-shop: - nářadí, stroje a spotřební materiál - zahradní nástroje, technika a volný čas - elektrické nářadí - obráběcí stroje - servis, půjčovna.


Stavebniny Vyškov , provádění staveb, Kamenný a e-shop prodej stavebního a vodoinstalačního materiálu, půjčovna strojů, nářadí a zahradní techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky