čtvrtek 25. ledna 2018

Pěnové puzzle malý genius

A to Vám umožní vybudovat jak malý koutek, tak i velké prostory pro skupiny ve školách a. Pěnový koberec MAXI zútulní a barevně rozjasní dětský pokojíček. Libovolně rozšiřitelný pěnový. PĚNOVÉ PUZZLE MALÝ GENIUS. Hračky jsou také vhodné pro alergiky a jsou omývatelné vodou.


Všechny hry a hračky Malý Genius.

Tloušťka 8mm, rozměr jednoho dílu 60x60cm, plocha koberce . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Koberec Geometrické tvary : Skládá se z rámečků a výplní s geometrickými tvary. Materiál: pěnový polyethylen. Rozměry hry: dílků, tloušťka mm, . Dodáváme v barevném složení MIX barev (červená, modrá, žlutá, zelená, oranžová, fialová). Plocha rozloženého pěnového koberce 1x cm.


Výběr hraček dle zvoleného parametru. Originální pomocník pro .

Popis: Mix zvířata divoká, domácí a dopravní prostředky . Cenově zvýhodněná sada. Malý génius - české pěnové puzzle Skládací míč BallFormat. Tato hračka obsahuje řadu funkcí. Je to míč, s nímž mohou hrát nejen děti. Výrobek je zhotoven ze zdravotně nezávadného materiálu, který zaručuje měkký příjemný . Seskládáním dílů na podlaze vznikají zajímavé obrazce tvořící barevnou podlahu.


Mnozí experti nám říkali, že je to. Děti - Maly genius bazar. Skladem - U Vás již 4. Pěnové puzzle - pěnový koberec Maxi ks - nepoužité. Vyrobeno ze zdravotně . MALÝ GÉNIUS Oranžový pěnový koberec MAXI 8mm ks. Pěnovou vkládačku mohou děti využít k hraní a zároveň k prvnímu poznávání číslic a znamének.


Přiložena je podrobná . Sestavují se do plochy 82xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky