pátek 19. ledna 2018

Vázací drát 2mm

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vazací drát mm pozinkovaný, měkký, žíhaný - svitky kg - Žíhané dráty jsou speciálně tepelně upravené dráty, jsou velmi snadno ohebné, nepruží a . Lze jej ale využít i jinde.


V případě, že objednáváte větší množství vázacích drátů je možné, že jejich dodání bude trvat déle. Děkujeme za pochopení . Cena je uvedena včetně DPH. Je velmi vhodné přidrátovat pletivo na co nejvíce místech, aby pletivo perfektně drželo u sloupků či u konstrukce. Na každých bm pletiva doporučujeme . Síla mm vhodná na velmi pevnou květinovou vazbu, tvorbu osnov a základů drátenických výrobků.


Ocelový černý vázací drát mm , kg. V nabídce našeho e-shopu najdete černé vázací dráty v průměrech od mm až . SVITEKDrát je natřen olejem proti korozi. Poplastovaný tmavě zelený vázací drát k pletivu, síla drátu mm. Používá se k přichycení sloupků k pletivu, popřípadě vzpěr. Drát určený k vázacím a montážním pracím při . Vázaci drát 2mm x 1m.


Průměr drátu mm. Délka drátu v balení metrů. Zn délka svitku: 1m Síla drátu: mm. Drát vázací PILECKÝ pozinkovaný balený v drátěném obalu 2mm.


Floristický vázací drát na gerbery zelený - O mm. Sekaný drát o délce 40cm se používá jak na . Hliníkové dráty jsou měkké, mm silné a na trhu je. Určeno zejména pro ‎: ‎stavebnictví, svazkování,. Všechna práva vyhrazena. Detailní popis produktu.


Vhodný na výplet ozdob nebo klasické drátování. Drát není natřen olejem proti korozi. Kategorie: PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO STAVBU PLOTŮ. Balení: Termín dodání: Kód: ks. Charakteristika a pěstování.


Je vyroben z oceli s povrchovou úpravou z PVC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky