pátek 26. ledna 2018

Napájecí kabel 3pin

Hodnocení produktu:. PC-186-MLVDE-approved molded power cord - German (Schuko) plug power cord 6ft bulk packing . Napájecí kabel 3pin (MM) - Napájecí kabel k notebookům. Na veškeré zboží uvedené jako nové se . Tento Belkin napájecí kabel umožňuje propojení přenosných počítačů a tiskáren s konektorem Cs 220V AC zásuvkou. Síťový napájecí kabel 230V třížílový 0. Prodlužovací třížilový kabel pro napájení ventilátorů ze základní desky.


Má standardní napájecí konektor 3-pin zásuvka - 3pin zástrčka. Pro snížení otáček ventilátoru. Vyhledávač kabelů a redukcí. Kabely a redukce napájecí kabely.


Black na e-shopu Comfor s možností osobního odběru na více jak 2prodejních místech. Vyberte si napájecí kabely (obecné) z široké nabídky e-shopu Comfor. Vhodný pro svítidla LTS-120CM- 30W-SB ale i jiné zařízeni, např. Detailní popis produktu.


Přívodní šňůra k notebookům a zdrojům koncovka „trojlístek“ . Popis zboží Diskuze Dotaz na prodavače. Identický s kabel napájecí . Síťová šňůra pin používaná k většině napájecích zdrojů současných notebooků. Toshiba Napajecí kabel 3pin , 2m, EU - Black (single packed).


Kč (€) 3Kč bez DPH (). Objednáte-li si zboží do 11:expedujeme ještě tentýž den nebo připravíme téhož dne k osobnímu odběru - napíšeme vám e-mail. Omlouváme se, tento produkt není aktuálně skladem.


Napájecí kabel 3pin

Pro bližší informace prosím kontaktujte obchodníka, viz stránka Kontakty. Produkt již není v naší nabídce. Pořiďte si k notebooku druhý adaptér, jeden . DellPoint - jediný showroom, prodejna a servis Dell v ČR. Parametry a specifikace. Allamat: 29 2President: Johnson, Johnson II, JFK, . K vyzvednutí v prodejně.


Rezervovat na prodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky