úterý 23. ledna 2018

Zatloukačka fisher price

Zatloukačka fisher price

Barevné kolíky zavedou děti do světa barev a tvarů. Otočte stoleček vzhůru nohama a zábava bude ještě . Kladívko je lehké a snadno se. Výrobní číslo: GJW05MAT.


Zboží se již neprodává. Katalogové číslo, FHC92. EUR 1EUR bez DPH. Toto zboží nadále není možné koupit. Bílomodrý stojánek je určený pro zatloukání přiložených tvarů kladívkem.


Po zatlučení dílků je děti mohou vytloukat. Přednosti: rozvíjí jemnou motoriku . Cena s DPH : 38- Kč. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kladivko je ľahké a ľahko sa uchopuje. Dřevěná zatloukačka věž s kuličkami velká 木のデザイン, 木のおもちゃ, 楽しい手作り. Naše velmi oblíbená hra, u které vydržíme si hrát.


Zatloukačka hraje několik melodii, které se Štěpánkovi . Děti si okamžitě zamilují všechny úžasné funkce této hračky. Tři měkcí usměvaví motýlci se otáčejí nad dětskou postýlkou, do toho všude kolem svítí hvězdičky . Barevná housenka pomáhá dítěti rozvíjet důležité základní dovednosti. Když zacvaknete víčka se zvířátky, dítě.


Fisher - Price zatloukačka housenka. Mattel FP ZATLOUKAČKA. Související produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky