pátek 19. ledna 2018

Herkules složení

Konkrétní požadavky na složení , 140g masa na 100g výrobku, 10. Uvedeno zdravotní tvrzení, - neuvedeno -, 0. Země výroby ‎: ‎Česká republika Výrobce ‎: ‎Kmotr - Masna Kroměříž a. Během let prodělalo jen několik redesignu balení a etikety, přičemž jeho složení zůstává stále téměř neměnné. Herkules je disperzní lepidlo na .

Z pedie, otevřené encyklopedie. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání. Kandidátském seznamu látek vyvolávajících velké obavy (SVHC). Salám typický tvarem i chutí. Aktuální složení najdete v Podkladech pro obchodní partnery.


Bez čeho se jeho složení obejde a bez čeho naopak . Lepidlo je na bázi polyvinylacetátu.

Ale přesné složení fakt nikde není uvedeno. Netušíte někdo, jaký procentní podíl PVA tam zhruba je? Kupodivu to není uvedeno na obalu a nemůžu to ani nikde na . Složení a informace o složkách. Přípravek neobsahuje nebezpečné látky. Pokyny pro první pomoc.


Všeobecné pokyny: v případě potíží nebo pochybností . V horním patře pětipatrové budovy mají na starost správné složení lepidla „vařiči“. Od nich se očekává určitý díl samostatnosti a zodpovědnosti. Název, Trvanlivost, Balení, Gramáž, Skladování. Vepřové maso, Vepřové sádlo, Jedlá sůl, Koření, Extrakty koření, Dextróza, Glukózový sirup, Startovací kultura mikroorganismů, Konzervant-E25.


E25 směs koření dextroza, červená řepa, antioxidant E31 barvivo. Exkluziv chlebíček se salámem herkules (1g). Dle vašeho přání ozdobíme dort . Jen se prostě převlékl do jiného kabátku. Láhev se teď lépe drží, což je zejména pro dětskou ruku pozitivním .

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Při teplotě °C herkules přečká minimálně dní. Test nechal v laboratoři ověřit obsah masa v salámech a jeho kvalitu, tučnost a nechybělo . Chlebíček s herkulesem. Minichlebíček s herkulesem a sýrem.


Na 1g výrobku bylo použito g vepřového masa, g vepřového sádla, g hovězího masa, jedlá sůl, bramborový škrob, koření a extrakty . Specifikou při uvádění složení masných výrobků je uvádění podílu použitého masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky