čtvrtek 18. ledna 2018

Domaci odlevani

Ponúkam neomietané bočné dubové rezivo čerstvé mix kamionové dodávky . Naopak některé dubové a bukové řezivo i zdražuje. Staré dubové fošny - unikát v ČR ! Subfosilní dubové řezivo. Dubové fošny, řezivo , dřevo dub. Prodáváme subfosilní dubové řezivo , bahenní dub, (bog oak, subfossil Oak, river oak). Platbu za dubovou kulatinu realizujeme na místě v hotovosti před samotným odvozem dřeva.


Domaci odlevani

Kulatina je zpracovávaná na dubové prkna, fošny, dubové řezivo , . Popis: Nabízíme k prodeji dubové řezivo , šířky 1- 5mm, tloušťka. Rezivo je veľmi kvalitné a rezané zo spodných kmeňov (výrezov). Náš hlavný výrobný program zahŕňa omietané aj neomietané rezivo z drevín dub a buk, ako aj dubové a bukové prírezy, v požadovaných rozmeroch a kvalite. Fošny: smrk, borovice, modřín.


A k tomu patří i příjemné podmínky spolupráce, dodržování domluvených termínů , kvalitní dubové řezivo a přijatelná cena na omítaná dubová prkna! Nabízíme široký sortiment dubového řeziva, dubové fošny,dubová prkna, dubové. Nabízíme stavební a truhlářské řezivo , sušené řezivo , výkup lesů,. Hoblované řezivo koupit o objednat u OBI. Nabízíme vám kompletní sortiment řeziva jak pro truhlářské, tak i pro stavební účely.


Domaci odlevani

Dodáváme certifikované řezivo , které vyhovuje podmínkám pro kolaudaci. Truhlářské řezivo se vyrábí z listnatých a jehličnatých dřevin. Výborná cena na záver leta. Ponúkame zľava na drevené masívne terasové a komôrkové kompozitné dosky. Prodej dřeva online, nejlevnější řezivo ve své třídě - dřevo na střechy.


Sušené stolárske rezivo buk parený určené primárne na stolársku výrobu. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. Cena je stanovená za kus. Koupím kvalitně vysušené dubové řezivo mm vhodné pro truhlářskou výrobu.


Domaci odlevani

Omietane dubove rezivo ,vzducho. Neomietane rezivo Pilopad z III A,B,C gulatiny Sirky od 100mm do 500mm prevazne. Stavebné rezivo sa vyrába zo smreka, jedle, borovice.


Dodáva sa ako paralelne omietané alebo prizmované. Uskladněné truhlářské řezivo je vysušené do ( jehličnaté) a do (listnaté ),řezané a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky