pátek 26. ledna 2018

Truhlářství miček velké hamry

V našem zakázkovém truhlářství Miček najdete široký sortiment výrobků od vchodových dveří, . Dobrý den, od pana Míčka máme novou postel z masivu a. Nabízíme truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých, tak z přírodních materiálů. Ulice: Bohdalovice 79. Nábytkové truhlářství.

Zabýváme se obory bytové doplňky. Klikněte pro více informací. Country, Czech Republic. Hlavním oborem činnosti je Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a . Zakázkové truhlářství.


Kuchyně na míru, dveře, postele a ložnice z masivu, dřevěné schody a schodiště. Způsob jednání: Jménem společnosti jedná .

Naši prodejnu a výrobnu naleznete ve Velkých Hamrech - v severních Čechách v krásném horském prostředí, blízko Českého ráje. Můžete se u nás podívat na . Aktuální nabídka pracovních míst. Obchodním rejstříku) . Před měsícem Buďte jedním z prvních uchazečů. Petr Miček Liberec, CZ.


O dodavateli: výroba nábytku . Jablonec nad Nisou — km od vás. Předmět činnosti společnosti Truhlářství v oboru dřeva a nábytku: Společnost . Adresa: Bohdalovice 79. Země: Česká Republika. TRUHLÁŘSTVÍ - MIČEK PETR - Bohdalovice č. Otevřít související aktualitu: Rozvoj Velkých Hamrů ovlivnily Liebigovy textilky.


Muzeum naleznete v areálu Truhlářství Miček v obci Bohdalovice 7 Velké . Velké Hamry - truhlářství Miček v Mezivodí. Muzeum obnovitelných zdrojů energie ve Velkých Hamrech.

Osobní kontakt: Po-Pá v době od 8. Vyrábíme kuchyně, vestavěné. Nabízíme zakázkové truhlářské práce, kuchyně na míru, vestavěné skříně, dveře, dřevěné schody, zábradlí, postele z masivu a špaletová okna. Truhláři (kromě stavebních) a pracovníci v příbuzných oborech . Samostatný truhlář , vyučen, praxe, možnost ubytování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky