čtvrtek 25. ledna 2018

Obal na urnu do země

Schránky na urny do země. Zabrazit jako Tabulka Seznam. PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNY. Betonová schránka pro urnu. Zobraziť ako Mriežka Zoznam. Plastová schránka na urny.


Cena: Od najnižšieho k . Uložením plastové urny do země je možné. Urnu to nepoškodí, ale štítek s údaji to nepřežije. Pak bývá problém při vyzvednutí s identifikací, . Hledáte ulozeni urny ? Pokud urnu nechcete ukládat do země , doporučujeme zakoupit skříňku na urny. Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly na urny do prolisů nevejdou. Prodáváme pohřební urny a obaly na urny.


Nabízíme více než 5modelů luxusních uren na popel zesnulých, urny do interiéru, ale i urny na hrob, či urny do. Může se též uložit bez sklípku přímo do země pod zákrytovou deskou pomníku. Ukládání urny do pomníku je klasické a asi i nejvhodnější uložení urny s. V tom případě se obal opatří nápisem a montuje se samostatně jako doplňěk . Urny a obaly na urny. Smuteční věnce - látkové květy. Po kremaci, která může proběhnout s obřadem nebo i bez obřadu, obdrží ten, kdo vypravil pohřeb urnu s popelem.


Nedojde-li k jejímu uložení v kolumbáriu . Rozměry: objem L, výška 27cm, hmotnost 7kg. Text: NE Na urnu nelze pískovat text. Po dodání Bios urny a před jejím použitím ji nejprve vyjměte z ochranného obalu. Odstraňte papírový uzávěr na zátce a vnější papírový obal s potiskem z urny. Prosté zpopelnění a předání urny mohou představovat také variantu s nejmenšími náklady.


Nabízíme různé obaly na urny (keramické, plastové, betonové, měděné, nerezové) pro uložení do vitrínek, kolumbárií, šachtic i do země. Menší z členů URNY ramenem otevřel pravé křídlo dveří. Dovnitř vstupoval opatrně, ale.


V levém rohu dřevěné palety vyskládané do výšky dvou metrů. Automat na vodu, na zemi obaly od sušenek a sucharů. Zápach čpavku a směsí kyselin .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky