úterý 30. ledna 2018

Rámařská lišta

Délka lišty: Většina rámařských lišt je metry dlouhá. Pokud by byla lišta kratší (nejčastěji u přírodních lišt) budeme . Vše pro rámování obrazů. Produkty ramovaniobrazu.


Doporučujeme přesně . Na přání zákazníka lišty nařežeme do požadovaných rozměrů.

Naší předností je pohotovost, flexibilita, dodání ve velmi krátkých dodacích lhůtách. Rámy jsou šeřazeny od nejužšího po nejširší. Profilované lišty pro výrobu rámů. Masivní dřevo s barevným nástřikem, přírodní rámy lakované, . Vyberte si paspartu, která se bude hodit k vašemu obrazu a vámi vybrané liště.


Jsme jediná rámařská dílna s obrovským výběrem lišt na skladě v centru Prahy, a díky tomu jsme schopni zarámovat Váš obraz, s mírným. RÁMOVÁNÍ, PASPARTOVÁNÍ, ZASKLÍVÁNÍ, NAPÍNÁNÍ, LEPENÍ. S více než 100km lišt skladem jsme jedním z největších rámařství v čechách.

Také oblíbená kolekce . Blind rám si necháme vyrobitv rámařství nebo koupíme rámovací lišty a sami si rám doma sestavíme. Larson-Juhl, jihočeský výrobce lišt a rámů, má v Česku jen stěží. Přejeme si, aby Vaše vzpomínka na naše rámařství Čvančara a Houska byla jen ta nejlepší.


Rámování pomocí prefabrikovaných rámařských lišt je v podstatě jen o tom umět lištu uříznout v úhlu , což s pokosovou pilou zvládne i imbecil. Od hliníku přes dřevo až po plast – vyberte si ze široké nabídky obrazových lišt. Pasparta je materiál, na který se vloží váš obraz či fotka, poté se. Tento nejběžnější sortiment je široce zastoupen ve většině českých rámařství.


Lišty jsou vyrobeny z masivního dřeva původem z českých lesů, vyznačujícího. Lira, Českomoravská vysočina, Žďársko, zakázkové obrazové rámy, . Použita lišta z řady Greve. Nabízíme svým zákazníkům nejširší výběr rámů v kraji, velké množství obrazových lišt , různých barev a profilů. Rámař Kurt Nordwall z Minneapolis Institute of Art představuje vlnité lišty a vlastní stroj na . Nevadí, v rámu vypadá skvěle třeba i žlutá umělá kožešina, zejména.


Rámařské lišty dovážíme z Itálie, hliníkové Nielsen jsou z Německa. Výplň MDF (sololit) z jedné strany bílý, bez skla. Ze zadní strany flexibilní rámařské spony, ozubený závěs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky