úterý 23. ledna 2018

Hliníková folie 50 mikronů

Hliníkové samolepící pásky. Velkoobchod nabízí samolepicí pásky, potištěné lepicí pásky, maskovací a krepové pásky, vázací pásky. Vyrábíme fólie , pytle a . Folie hliníková s pevnostní mřížkou zesílená 105cm.


Samolepící folie - ALU, použití : klimatizační potrubí, vzduchotechnika, samolepící , zvuková izolace, tepelná a ochrana izolace, složení výrobku : nosič pásky . CTK FoilFix 2hliníková samolepící fólie : hliníková samolepící fólie o tloušťce 0. Zabraňuje vniknutí vody. Použití pro vnitřní i venkovní aplikace. Lepivost(kuličkový test): . Aplikace: Klimatizační potrubí. Výhody: samolepící , zvuková izolace, tepelná a ochrana izolace. Složení výrobku: nosič pásky: hliníková fólie , lepidlo.


COLOR EXPERT Páska ALU 9AC hliníková , samolepící. AL PÁSKA HLINÍKOVÁ UZAVÍRACÍ SAMOLEPÍCÍ PLNÁ - Stříbrná Šířka pásky 60. Používají se jako těsnící a maskující . Dobrý den, chci se zeptat jestli je folie samolepící ? S pozdravem Frydrych.


Pavel Frydrych (frydrych(a)blockcrs. Folie hadice - obě strany jsou uzavřeny, je vyroben z polyetylénu nízké hustoty - LDPE, transparentní, tepelná . Velký výběr Lepicí fólie a funkční fólie naleznete online na OBI. Sada na zpracování samolepicí fólie. Vysoce výkonná mikronová tepelně upravená hliníková fólie s vrstvou kontaktního rozpouštědlového akrylátového lepidla, speciálně vyvinutého i pro aplikaci . Děkujeme za pochopení. Velmi odolná hliníková fólie s vysoce přilnavou samolepicí vrstvou na bázi butylu.


CHARAKTERISTIKA PRODUKTU. Samolepicí fólie se strukturovaným povrchem ve velikosti A5. Slouží pro zakrytí otvorů a vyrovnání povrchů před lepením antivibračních materiálů, zabraňuje vniknutí vody, odolná proti . Baleno po dvou kusech Slouží k polepování povrchů modelů letadel. Momentálně nedostupné. Vysoká pevnost spoje - Na spojování častí vzduchotechnických komponentů - Teplotní odolnost samolepicí pásky: Stavební.


PVC samolepící fólie. Samolepící hliníková dekorace je vysoce omyvatelná dekorace určená do kuchyně. Barevná samolepící transparentní omyvatelná folie Zelená vitráž. Těsnící a maskující hliníková páska samolepicí s akrylátovým lepidlem, přeložky.


Měkká hliníková folie , velmi dobře se přizpůsobuje k nerovnému povrchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky