úterý 23. ledna 2018

Laky na dřevěné schody

Ve srubech a selských chalupách je dřevěné schodiště často nezastupitelné. Jste milovníky dřeva a dřevěných povrchů, pak se vám jistě budou hodit znalosti týkající se laků , lazur a olejů, které pomohou dřevo povrchově . Nakupte je u nás za super ceny! Nátěry pro renovaci dřevěných schodů prodlužují funkční a estetickou.


Volbu laku na schody nepodceníme.

Měl by zajistit nejen krásný vzhle ale také vytvořit mechanicky odolný povrch. Laky a lazury dodají Vašim schodům a zábradlím jedinečný vzhle zdůrazní jejich dřevěnou strukturu. Navíc zpomalí proces stárnutí a vyblednutí následkem. Lak nanášíme ve dvou až . Natírání interiérových dřevěných schodů.


Bude sloužit k nátěru . Dobrý den, chtěla bych si zakoupit lazuru na dřevo od značky Lazurol. Tvrdý lak se z dřevěných částí schodiště velmi špatně odstaňuje, mnohdy je nemožně zbytky starého laku úplně odstranit.

Olejování dřevěného schodiště. Povrchové úpravy dřevěných schodů je možné volit jak lakované, tak v oleji. Několik vrstev laku je při výrobě tvrzeno pod UV lampami, které zajišťují . Re: Jaký nátěr na dřevěné nášlapy a zábradlí.


Odeslat od Filo v Čtv 21. PU lak na schody a podlahy, nebo . Becker, který je zátěžový, protiskluzový, oděruodolný a je určený pro zátěžové plochy. Farba na drevené schody - vosky, oleje, laky.


Skladom v e-shope, dodanie k vám domov do hod. Interiérové oleje SYNTEKO pro základní olejovou úpravu podlah, schodů a nábytku:. Zbrusu nová komoda nebo židle po prababičce. Dřevěný venkovní nábytek.


Pochozí lak musí odolávat opotřebení, nesmí klouzat a musí unést váhu člověka, aniž by popraskal. Obvykle se používají syntetické laky s polyuretanem, ten je . Olej se do dřeva vsakuje, kdežto lak vytváří na povrchu pevnou vrstvu. Je vhodný k nátěrům listnatého i jehličnatého dřeva v interiérech.

PU Siegel slouží jako základní nátěr, mezinátěr i konečný nátěr na dřevěné podlahy, parkety a . Odporúčané použitie:Parketové a drevené podlahy a ostatné vnútorné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky