čtvrtek 28. září 2017

Palivové dřevo hořice

Palivové dřevo nejvyšší kvality. Rozvoz zdarma do města Hořice (okr. Jičín). Hlavní činností je výroba a prodej štípaného palivového dřeva ze dvou skladů.


Prodáváme kvalitní palivové dřevo a dříví do krbu. Listnaté - buk, dub, javor, jasan. Jehličnaté - smrk, modřín, borovice.


Prodej palivového dřeva Hořice (okres Pelhřimov, Kraj Vysočina). Na této stránce naleznete palivové dřevo na prodej dle prodejců z okolí města Hořice. Největší databáze prodejců palivového dřeva včetně prodejců z města Lukavec u Hořic a. Děkujeme, že jste se rozhodli objednat palivové dříví u naší firmy. Jsme si plně vědomi toho, že dlouhodobý prodej palivového dřeva je . Objednávka palivového dřeva.


Nabízíme široký sortiment štípaného palivového dřeva. Dřevo nabízíme ve všech délkách. Standardně je to až 30cm. S dopravou v ceně do obce Hořice.


Dřevěná bedna obsahuje výběrová polínka z tvrdých lisnáčů o objemu prmr (prostorový metr rovnaný). Možnost odvozu osobním autem. Lokalita: Hořice v Podkrkonoší, Sukorady. Cena za prostorový metr sypaný (polena cca cm)= 800 . Prodám palivové dřevo (smrk, borovice) řezané na cca 33cm skládané do palet, jedna paleta = metr rovnaný.


Dříví je z větví-(velká výhřevnost) a nebo štípané . Jičín, Lázně Bělohra Nová Paka, Hořice , Sobotka, Nový Bydžov, Dvůr . Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Výroba a prodej palivového dřeva. Prodejci palivového dřeva , dřevěných briket v okrese Jičín a okolních měst Hořice , Libáň, Kopidlno,Lázně Bělohra Nová Paka, Miletín, Sobotka, Železnice,. Snadná dostupnost z měst Jičín, Nová Paka, Hořice v Podkrkonoší i Hradec Králové Zabýváme se komplexním zpracováním dřeva a dřevní hmoty od dopravy . Společnost ZENA-PALIVA se svými pobočkami v Hořicích , Jičíně a Novém Bydžově zásobuje uhlím, briketami i dřevem velkou část Královéhradeckého kraje.


K mání v Hořicích u Humpolce. Ověřené kontakty v okruhu. Dodáváme štípané palivové dřevo v Královéhradeckém kraji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky