úterý 26. září 2017

Mamut lepidlo

Speciálně vyvinuté pro. Prilepí i ťažké predmety mamuťou silou k podkladu, bez . Toto jednosložkové lepidlo bez nepříjemného zápachu je určeno pro rychlé a efektivní lepení nejrůznějších materiálů pouhým přitlačením, bez nutnosti . Den Braven Czech and Slovak a. Rady ptáka Loskutáka - 20. Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu, bez nutné fixace . Prilepí aj ťažké predmety mamuťou silou k podkladu, bez . Levný vybavení interiéru - velký výběr naleznete online na BauMax. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Mamut lepidlo

Moderní jednosložkové lepidlo na bázi MS polymeru. Vytvrzuje se vulkanizaci vzdušné vlhkosti a vytváří vysokopevnostní elastický spoj. Nie je agresívny k podkladom, je ideálny na lepenie zrkadiel, kobercových líšt a soklových líšt. MAMUT GLUE (High tack) (00). Mezi montážními lepidly určitě zaujme i lepidlo Fix All v tubě ml.


Vyberte prosím variantu produktu. Vyvinuté pro lepení . Trvale pružné lepidlo vhodné do interiéru i exteriéru s okamžitou fixací. Je vyrobeno na bázi MS polymeru. Mamut lepidlo 2ml biele.


Mamut lepidlo

Fixace polic, desek, schodnic nebo parapetů. Je ideální také pro fixaci zrcadel. Vlastnosti lepidla nenaruší ani plísně, slaná voda, chlór, . Představujeme vám nové černé, super rychlé a pevné lepidlo na prodlužování řas klasickou technikou a objemovou techniku. Postupujte dle návodu výrobce lepidla. ObjemlMožno upevnit - úchytů.


Lepidlo k lepení koupelnových doplňků. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Mamut lepidlo

Vhodné všude tam, kde je vyžadováno transparentního (průhledného) spoje. Jeho největší výhodou je okamžitá fixace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky